BAŞKAN GENÇ DAİRE AMİRLERİNİ DİNLEDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Biz hizmete hız olarak özel sektör gibi, uygulama olarak devlet gibi bakıyoruz. Başarının en büyük anahtarı sistemli çalışma ve koordinasyondur. Başarımızın sırrı bu" dedi.
 
Devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda Başkan Genç, hizmet birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Hazırlık aşamasındaki proje ve hizmetlerin de masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Genç, "Sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz hizmete hız olarak özel sektör gibi, uygulama olarak devlet gibi bakıyoruz. İşimiz millet için, çalışmamız millet için, geleceğin planlaması bu şehir ve insanları içindir" diye konuştu.
 
BİRİMLER ARASI İŞBİRLİĞİ
 
Halka daha iyi ve hızlı bir hizmet sunma noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genç, "Her ay düzenlediğimiz koordinasyon toplantılarında birim müdürlerimizden çalışmalar ile ilgili bilgi alıyoruz ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Geçen hafta neler yapmıştık, önümüzdeki hafta neler yapmayı planlıyoruz, bunları görüşüyoruz. Daha iyisi ne olabilir, yaptıklarımızın üzerine ne ekleyebiliriz diye bakıyoruz. Toplantıların amacı şehrimize daha iyi ve sağlıklı hizmetlerin yapılabilmesi, birimler arasında koordine ve işbirliğinin geliştirilmesidir" şeklinde konuştu.
 
BAŞARININ ANAHTARI KOORDİNASYON
 
Başarının anahtarlarından birisinin de koordinasyon olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Hizmetlerin aksamadan yürümesi için en önemli husus sistemli çalışmaktır. Bizim başarımızın sırrı bu. Bölge bölge ihtiyaçlarını tespit ettiğimiz ilçemiz için 'ne yapabiliriz' bunun için çalışıyoruz. Dolayısıyla belli bir koordine olmadan Ortahisar gibi geniş coğrafyaya yayılan bir ilçede halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için sistemli çalışma şart. Daha iyi hizmet üretebilmenin azmi ve gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkan Genç “Allah bizlere ve sizlere Ortahisar'a hizmet edebilme fırsatı verdi. Elimizden geldiğince gayret gösterip çalışıyoruz. Bu çalışma kampından amacımız da kolektif çalışma ruhunun geliştirilmesi ve ekip halinde daha rantabl bir biçimde hizmet üretimini sağlamaktır. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm başkan yardımcılarıma ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.