Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilatı ve MHP ilçe teşkilatı ile birlikte gençlerle bir araya geldiler.

Belediye Başkan Adayı Çebi’ye gençlerden yoğun bir ilgi vardı. Belediye Başkan Adayı Recep Çebi bugüne kadar spora ve sporcuya birçok destek verdiklerini ifade ederek, Araklı’dan dereceye giren her sporcuyu ödüllendirdiklerini belirtti. Başkan Adayı Çebi ile bir araya gelen gençler arasında bir çok spor dalında dereceye girmiş milli sporcularda bulunuyordu.

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi gençlerle sohbet ettikten sonra onlarla basketbol oynayarak yakından ilgilendi. Başkan Çebi Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli birçok kültürel ve sosyal projeyi hayata geçireceklerini söyleyerek; ”Gençler Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi, 2023, 2053, 2071 hedeflerimizin mimarları olacaklar inşallah. Gençlerimize destek ve dualarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.