Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve ilçe teşkilatı Araklı’da Perşembe pazarını gezerek vatandaşlarla hasbıhal oldular.

Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Araklı’nın gelişim ve değişim sürecinde önemli rol üstlenen esnaflarla gönülden gönüle her zaman kucaklaştıklarını söyledi.

Esnafların güçlü ekonomik yapının lokomotifi olduğunu dile getiren Araklı Belediye Başkan Adayı Çebi, “Havanın soğuk olmasına rağmen bizi büyük ilgi ve sevgiyle karşılayan pazarcı kardeşlerimizin sohbetiyle içimiz ısındı. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de bizden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz. Bu ziyaretler esnasında, esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Perşembe pazarımızda çok yoğun ilgi gördüğü için buradaki esnaflarımızın mağdur olmasına gönlümüz razı gelmez. Soğuk sıcak demeden her türlü şart ve durumda pazardaki yerini alarak evine ekmek götürme derdinde olan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Bizler karşılıklı iyi niyet, istişare ve fikir alış verişleriyle bu tür sorunları el birliğiyle atlatacağız, bugüne kadar birçok sorunu çözdük yine saygı ve sevgi içerisinde sorunları çözüme kavuşturacağız. Hanım kardeşlerimiz içinde ”Kapalı Yöresel Organik Ürünler ve El Sanatları Pazarı” projesini hayata geçireceğiz. Yerini belirledik ve hemen yapımına başlayacağız. Hanım kardeşlerimiz el emeği göz nuru eşyalarını burada satarak kazanç elde edebilecekler.” dedi.