BAŞKAN RECEP ÇEBİ 3. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN SELÇUK ÇEBİ'Yİ VİP'TE KARŞILADI  

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Amerikanın Lasvegas Eyaletinde Dünya Grokoremen Güreş şampiyonasında 80 Kiloda 3.Kez Dünya Şampiyonu olan Araklı'lı Selçuk Çebi'yi Başkan Recep Çebi, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan,Çebi Ailesi ve Araklı Halkı ile  sevenleri Trabzon Havalimanı VİP Girişinde Karşıladılar . Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Selçuk Çebi Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ ,Araklı Kaymakamı Adanan Tezcan ,Araklı Belediye Meclis Üyeleri ,Araklı Mahalle Muhtarları ,Çebi Ailesi ile çok sayıda Araklı'lı vatandaşların katılımı ile karşıladılar . 

Dünya Şampiyonunu çiçeklerle Karşılayan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan Dünya Şampiyonunu Alnından Öperek Başarı dilediler Şampiyondan Olimpiyat Şampiyonluğu da beklediklerini ifade ettiler . 

DÜNYA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİ SELÇUK ÇEBİ 
Trabzon Havalimanında Görmüş olduğu ilgiden çok memnun kaldı ve Şampiyon gördüklerinden çok duygulandı Araklı Belediye Başkanı recep Çebi ,Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ,Araklı Belediye Meclis Üyeleri ,Araklı Mahalle Muhtarları ,Çebi Ailesine ve Onu seven herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi .