Bakan Soylu :Kılıçdaroğlu Daha Bitmedi 
Haber :Melek Çakır www.trabzonhaber24.com

Trabzon Ortahisar İlçesi Ak Parti 2. Olağan Kongresi bugün 19 Mayıs Spor Salonunda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.
Kongreye Bakan Soylu'nun yanısıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora ile belediye başkanları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Kongrede açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklendi.
MİLLETTEN TOKAT YİYEN ADAM AKILLANMADI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, özetle şu şekilde konuştu: 
Türkiye'de ki siyasi istirara, saldırı varsa biz bu siyaset bezirgahını ya o ihanetin içinde ya da savunmasında görüyoruz. Vekilleri terörist cenazesindeyken, kendisi terörist olsa niye vuruyorsun savunması yapan, hapishanelerde ziyaret eden, attığı her adımda aziz milletimizi inciten girdiği her seçimde milletten tokat yiyen bu adam belliki akıllanmamış. 
Açıklayacağım, büyük kıyamet kopacak, rezil olacaklar dedi. Önce çıktı kağıtları salladı. Ver bakalım dedik. Suç var mı? Suç varsa savcılığa verelim didik. Evrakları günler sonra basına verdi. Bütün Türkiye gördü ki dağ fare doğurmuş. Avukatlar suç duyurusnda bulundu. Konu mahkemeye intikal etti. Kurulları hepimizi asmakla tehdit etti. 
Dünde şahsıma yönelik laf etmiş. Seni asmayacağım rezil edeceğim. 
kılıçdaroğlu senin aklın gibi ipin de çürüktür sen onu da beceremezsin. 
Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum. Sen bittin. Dün yolsuzluk marketinin önünde çektirdiğin fotorğaf tarih boyunca boynunda asılı yafta olarak asılacaktır. 
GÖZLERİNDEN ÖPERİM KILIÇDAROĞLU
Kılıçdaroğlu, daha bitmedi?
Gözlerinden öperim Kılıçdaroğlu... 
Kılıçdaroğlu daha bitmedi?
Gözlerinden öperim demekle bırakmıyorum, daha yeni başladı. Yanına doktor al Kılıçdaroğlu, ayınana doktor. 
Sen daha kimi tehdit ettiğinin farkında değilsin. 15 Temmuz gecesi koşarak kaçtın. 
Yollarda, güya sözde adalet yürüyüşünde vatana ihanet edenlerle kol kola yürüdün
Kılıçdaroğlu, sana bir şey daha söyleyeyim aklında kalsın. 
Turbun büyüğü heybede Kılıçdaroğlu.. 
Sen tabi ki, o meşhur çarklarını yine yaparsın önümüzde ki günlerde.. Deniz Baykal'ın hayatının en zor günlerinde evine gidip çıkışta aday değilim dediğini sonra aday oludğunu yazan gazeteleri okumazsın. 
MAHKEMEYE SAVUNMA GÖNDERİRKEN HATIRLAMIYORUM DEDİ
Yine sayın Baykal'a yapılan o kumpasın kasedini Cumhurbaşkanımızın izlediğini iddia etti. Canlı yayından sonra mahkemeye savunma gönderirken hatırlamıyorum dedi yine çark etti. 
Külliye'de yalan ve sahtekarca altın klozet var dedi. Davet ettiler. Utanmadı yine çark etti. 
Bir ara kaçtane FETÖ'cü, milletvekillerinin ismini açıklayacağmı dedi. Bylock'çu bakanların ismini açıklayacağmı dedi. Bu siyasi sahtekarın yaptığı tek iş çamur atmak. 
Kendi danışmanı FETÖ'nün en önemli adamlarından biri çıktı. 2 tane CHP'li vekil hakkında FETÖ kumpasında yer aldıkları için mahkeme yakalama kararı çıkarttı.Ba