Bakan Soylu'dan Ortahisar'a Büyük İlgi

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com İstanbul Yenikapı Fuar alanında düzenlenmekte olan ''Trabzon'un Fethi'nin 557.Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamındaki ''Trabzon Tanıtım Günlerinin 3.gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Fırtınası esti. 
İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu Bütün standları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
BAKAN SOYLU'DAN ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN STANDINA BÜYÜK İLGİ
İçişleri Bakanı Büyük İzdihamla ziyaret etmeye çalıştığı Standların sonunda Ortahisar Belediyesi'nin Standında Horon Oyunu ile karşılandı. Bakan Soylu ve Beraberindeki Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Bakan Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu'ya Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Selim ,Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacinail Altunay ile karşıladı. Ortahisar Belediyesi'nin standında Tanıtım İçin panoda asılı bulunan Projeler ve yapılmakta olan Sanat yapıları hakkında Özel Kalem Müdürü Hasan Selim Bakan Soylu ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na geniş bilgi verdi. Bakan Soylu Trabzon'daki Ortahisar İlçesindeki bütün Projeleri harfiyen takip etmeye devam ediyor. 

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ HASAN SELİM 
Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Selim Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Sayın Bakanımız Trabzon'dan Milletvekili seçildiği dönemde başlayan Tüm Projelerin ve bugün yapılmakta olan Projelerin sürekli takipçisi kendisine Ortahisar İlçesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başaknım Av.Ahmet Metin Genç ve Halkımız adına teşekkür ediyorum dedi.