BAKAN SOYLU ARAKLI'YI ZİYARET ETTİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Ak Parti Trabzon Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Bakan Olduktan Sonra İlçe Bazında ilk ziyaretini Araklı İlçesine yaptı. Bakan Soylu Araklı Halkının bu ziyaretleri ziyadesi ile hak ettiğini düşünüyorum Partimize ve vatanımıza karşı en güzel şekilde görevlerini layıki ile yerine getirdiler dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Beraberinde Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,olduğu halde Araklı Ak Parti İlçe Binasına giderek Belediye Başkanı Recep Çebi,Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık,Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları,Parti Yöneticileri ve vatandaşların ayrı ayrı dertlerini dinledi yerinde çözüm üretmeyi ihmal etmedi. 

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇEBİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Araklımızı ziyaret etti. Bakan olarak ilk ziyaretini Araklıya gerçekleştiren Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bakanımıza ziyaretleri sırasında projelerimizi aktararak yardımcı olmasını talep ettik. Sayın Bakanımız bu hususta Projelerimizi dikkatle inceledi. Yapımı devam eden projelerimiz için gerekli Bakanlıkları arayarak hızlanması konusunda talimatları verdi. Diğer projelerin takibi içinde bizzat notlarını alan Sayın Bakanımız daha sonra muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı dinledi.