Bahar Ayvazoğlu’da Aday Adayıyım Dedi

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com.  27.dönem Milletvekilliği için Ak Parti Trabzon Teşkilatına rekor sayıda başvuru devam ediyor.Ak Parti Trabzon İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu’da gelen baskılara dayanamayarak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı. 3 Gün önce büyük bir törenle Ak Parti İl kadın kolları başkanı seçilen Ayvazoğlu Parti tabanının sesini dinledi.Ak Partinin Milletvekili Aday Adayı son başvuru tarihini 2 Mayıs 2018 Çarşamba bugün son gün Açıklamasından dolayı bugün Ak Parti Trabzon Milletvekilliği Aday Adaylığına rekor bir katılım bekleniyor. 
Bahar Ayvazoğlu Aday Adaylığını bakın nasıl duyurdu.

BAHAR AYVAZOĞLU

Kıymetli dostlarım;

16 yıldır içinde bulunduğum, içinde büyüdüğüm ve Allah şahittir ki; ömrümün en güzel yıllarını büyük ve ulvi bir mücadelenin kırıntısı olabilmek adına seve seve verdiğim ve gecemi gündüzüme katarak  yürüdüğüm yolun şimdiki durağında 'AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı' olmaya karar verdim. 

2 Mayıs Çarşamba (bugün) saat 15.30 'da AK Parti İl Başkanlığı binasında yapacağım  basın toplantısına hepinizi bekler, niyetin hayrolduğu yerde akibetin de hayrolduğunu umarak ve bilerek hepinize saygılarımı sunarım.

Bahar AYVAZOĞLU
AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı