Bahar Ayvazoğlu Coşkulu Kalabalıkla Adaylığını Resmen Açıkladı 

Haber ; Melek Çakır www.trabzonhaber24.com AK Parti’de aday adaylığı süreci devam ediyor.  Milletvekili aday adaylığı bugün başvuru süresi son gün olan AK Parti’de, Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu’da başvurusunu resmen yaptı. 
Trabzon Milletvekili aday adayı olan Ayvazoğlu, evraklarını AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti. 
Burada kısa bir konuşma yapan Ayvazoğlu, "Yıllarca bütün dava arkadaşlarımızla beraber çok önemli görevlere imza attık. Son 3 yıldır yaptığım bu görevde tanıdığım tanıştığım yüzlerce kadın ve teşkilatla teşekkür ediyorum
Bu süreç içerisinde cumhurbaşkanımız kadına siyasete rol biçti yine aynı şekilde kadın kollarından milletvekilliğinden. Aday adaylığına koyacakların istifasına gerek olmadığı söyledi aday adaylığım sürecince başkanlığım devam edecektir. Bundan sonraki süreçtede sevdalısı olduğumuz memleketimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya devam şedeceğim. Aynı zamanda beni destekleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Çok güzel işler başaracağımdan eminim bizim görevimiz ne olursa olsun sonuna kadar o listeyi destekledik, Allahım izniyle cumhurbaşkanımızı Başkan yaptırmak için göreve çıktık. Seçilmekte seçilmezseler aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim" dedi.