BAHAR AYVAZOĞLU :AK PARTİ KADININ YANINDADIR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  
Ak Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu Ak Parti İktidarı Döneminde Kadının adı bir kimliği vardır . Ayvazoğlu Ak Parti İktidarı Döneminde Kadının saçının teline bir zaval gelmemiş ,Baş Örtüsü Yasağı nedeni ile Üniversiteden Uzaklaştırılan Kızlarımız ,Avukatlık yapamayan Kardeşlerimiz Ak Parti İktidarı Döneminde Artık Mahkemelerde Başları Örtülü olarak her hangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan Görevlerini layikı ile yapmaktalar . Bahar Ayvazoğlu Daha dün gibi Üniversite ve Lise Önlerinde Kızlarımız saçlarından sürüklenerek polis araçlarına konurdu ya şimdi Kızlarımız İlk Okuldan Üniversiteye kadar serbestçe istediği şekilde İster Örtülü ister Başı açık istediği okulda okuyabiliyor . Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu ; 

ARTIK DOKTORLARIMIZ, AVUKATLARIMIZ BAŞLARI KAPALI GÖREVLERİNİ YAPMAKTA 
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu bu Türkiye İçin Bir Milattır Artık Mahkemelere Başı Bağlı diye alınmayan Avukatlar Hakimler Görev yapabiliyor hemde onuru ile başı dimdik . 

Ayvazoğlu Ak Parti Hükumetlerinde Kadının adı olmuştur Çalıştıkları yerlerde artık Kıreş ve Ana Okulu vardır eskiden zengin Çocuklarının para ile götürüldüğü bu okullar Ak Parti İktidarı ile mahalle Aralarında vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur . Bahar Ayvazoğlu Ak Parti İktidarında Kadına Emzirme hakkı ve Doğum Öncesi ve Sonrası İzinleri verilmiş Bez parası ve Çocuk parası verilmiştir dedi. Ayvazoğlu Unutulmasın Çocuklarımızın Süt parasını dahi Hükumetimiz vermekte dedi. 

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUCAK AÇTIK 
Başkan Ayvazoğlu Engelli vatandaşlarımız Ak Parti Döneminde Akülü Elektrikli Araçlarla donatıldı ,Bakım Parası ,Maaş bağlandı , Engelliler için yaya kaldırımları düzenlendi Tüm Ülkede Engelli vatandaşlarımız için duraklar ve Özel Engelli Otobüsleri ile donatıldı . 

EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLE YAŞLI VE YATALAK HASTALARIMIZIN AYAĞINA GİDİYORUZ 
Trabzon Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu bakın saymakla bitmiyor millet konuşuyor Ak Parti İcraat yapıyor bu yapılanlar boş konuşmalar değil vatandaşlarımızın almış olduğu hizmetler dedi. 

BAHAR AYVAZOĞLU 

İhtiyaçlı Yaşlı İnsanlarımızı kendi Ailelerine baktırıp Maaşa bağladık Aile sevgisi şevkati ile yaşlılarımız kalan Ömrünü ifa etsin bakım evlerinde heba olmasınlar diye . 

ÇOCUĞU OLMAYANLARA TÜP BEBEK TEDAVİSİ VERİYORUZ HAYALDİ BİZ YAPTIK 

Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu en önemli konu Çocuğu olmayan hanımlarımıza Tüp Bebek tedavisi için gerekli hizmetleri veriyoruz eskiden Tüp Bebek için parası olanlar yurt dışına gitmekte idi şimdi tüm vatandaşlarımız bu tedaviden yararlanmakta tek kuruş ücret ödemeden . Ayvazoğlu Artık çocuk olmuyor diye Boşanma davaları da son buldu . 

ENGELLİLER YARI FİYATINA OTOMOBİL 

Bahar Ayvazoğlu edinilen haklar hep unutulurmuş dünyada eşi yok engelli vatandaşlarımıza verilen en büyük hak piyasa fiyatının yarısına sıfır Otomobilleri satın alıp hayatını kolay hale getirebilme hakkını Ak Parti verdi .Ak Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu Ak Parti Döneminde kadın sokaklarda saçından tutulup sürüklenmekten kurtuldu artık Türkiye'de kadının bir adı var dedi.