Ayşe Sula Köseoğlu Aday Adaylığını Açıkladı 

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekiliği yapan Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu resmen açıkladı.
AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, bugün AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti İl Başkanlığında başvurusunu yapan Köseoğlu, dosyasını İl Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti, ardından ise bir basın toplantısı düzenledi. 
Köseoğlu, özetle şu şekilde konuştu: 
“Trabzon için aşk ile çıktığımız bu yolda bugün yeni bir başlangıcını heyecanını sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum. 
Hizmete talip olduğumu ifade etmek üzere buradayım. 
Ben Onurların en büyüğünü şehrimi Ankara’da temsil etmeyle yaşadım. Büyük bir onur ve gururla Trabzon’u TBMM’de temsil ettim. Ankara’da görev yaptığım 3 yıl Türkiye’nin en zor sürçlerini yaşayan dönemdi… 
Son derece zorlu süreci beraberce geçirdik. Bütün bu zorluklara rağmen Trabzon için söz verdiğimiz her türlü hizmetin hayata geçmesi için büyük özveri ile gayretle çalıştık. 
Trabzon benim önceliğimi oldu. Evimi Ankara’ya taşımadım. 
Trabzon için artık yeni bir dönemde kullanma azmi ve kararlılığı içindeyim. O yüzden trabzon büyükşehir belediye başkanlığına talip oldum.