Bu şevkle Ak Partinin ilk günkü aşkıyla kurucu teşkilatların beğeni ve desteklerini yanına alarak ,Ak Parti kanaat önderlerini tek tek ziyaret ederek onlarında kendi heyecanına ortak olduklarını görüp ve nasihatlerini bir bir not etti.                                                                                                                                    BAŞKAN ADAYI AYDIN ORTAHİSAR’DA 85 MAHALLE TEŞKİLATIYLA İSTİŞARE YAPIYOR
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için öne çıkan isimlerden biri olan Eğitimci Yasin Aydın, ismi mahalle teşkilatları tarafından kabul görmesinin ardından Ortahisar’da kurduğu SKM Seçim Koordinasyon Merkezi ile taban çalışmalarına hız verdi.Ortahisar İlçesinde 85 mahalleyi adım adım dolaşmakta olan Aydın,mahalle teşkilatlarının ,STK'lrın ,mahalle Muhtarlarının ve tabandan aldığı destekle Aday oldu.
MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZIN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM
 Aydın,geçmişten günümüze 19 yıldır Ak Parti Teşkilatına gönül vermiş İlçe Yöneticileri ve 85 mahallemizde teşkilat mensuplarının hepsiyle görüşüyorum. Mahalle Teşkilatlarının fikirlerini önemsiyorum onlardan aldığım fikirleri SKM'mizde değerlendirip, istişare yapıyoruz.” dedi. Aydın biz Ortahisar’ı bilen tanıyan bir ekiple yola çıktık, biz kararlarımızı istişarelerle ortak akılla alıyoruz ve hep bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz .