AŞIRI YAĞIŞ VE SEL SÜRMENE'Yİ VURDU
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Trabzon Sürmene'yi Gece Sabaha Karşı yoğun şekilde başlayan fırtına ve yağmurdan dolayı dağlardan kopup gelen Çamur ve sel bastı. Sabaha karşı başlayan fırtınadan sonra Arazi yapısı dik yamaç olan Sürmene Çarşı merkezine doğru yağmur gelen sularının beraberinde çamur'uda şehre getirmesi Bazı iş yerlerine suyun dolmasına ve Bazı binaların Bodrum katlarının da su altında kalmasına sebep oldu.

BAŞKAN ÜSTÜN BU DOĞAL BİR AFET BUNA HİÇ BİR İL VEYA İLÇENİN ALT YAPISI CEVAP VEREMEZ

Sürmene içinde Olayı bizzat takip eden ,su baskınını bizzat yöneten Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün bu anlatılacak gibi bir yağmur değil görmek yaşamak lazım bu yağmurda Dünyanın hiç bir şehri kurtulamaz bizim yaşadıklarımızı yaşamak zorunda Allah'ın afetine nasıl sen karşı gelirsin tüm sürmene içi komple kanal olsa bu suyu ve sel çamurlarını içi almazdı .

BAŞKAN ÜSTÜN ;AKŞAMA KAMADAN SÜRMENE TERTEMİZ OLACAK

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Ekip halinde çalışmaktayız bu normal bir durum değil Akşama kalmadan Sürmene Tertemiz olacak bu bizim asli görevimiz yaşanabilir bir Sürmene İçin var gücümüzle çalışmaktayız Halkımızın ayağını ne suya nede çamura sokmayız dedi.