ARSLAN DİLAVER “AKP’NİN SÜRMENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BENİM !”

AKP SÜRMENE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ARSLAN DİLAVER “GENEL MERKEZ BENİ ADAY GÖSTERDİ, ARTIK AKP SÜRMENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BENİM !”

Haber ve fotoğraflar: Ömer Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


AKP Sürmene Belediye Başkan Aday Adaylarından Arslan Dilaver “Güzel bi yarıştı. Ben ve arkadaşlarımın AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olmamız AKP’nin bir zengiliğiydi. Hepimiz Sürmene için, Sürmene’ye bir şey katabilmek için aday olmuştuk. Sonuç itibariyle AK Parti genel merkezi bir belediye başkan adayı seçme durumundaydı. O belediye başkan adayı da ben oldum. Beni seçtikleri için genel merkeze teşekkür ediyorum. Şimdi çalışma zamanı! Bütün aday adayı olan arkadaşlarıma ve AK Parti Sürmene İlçe teşkilatına yanımda olmalarını ve birlik ve bütünlük içinde Sürmene’yi yaşanabilir hale getirmek için, beraber çalışmaya davet ediyorum. “

“Gelin birlik olalım, bu dava hepimizin davası. Bugün adaylık için ben seçildim. Yarın da başka biri seçildiğinde bende bunun için çalışırım. Amaç Sürmene halkına hizmet etmek ise herkes payına düşeni yapmalı. Gün birlik günüdür. Bütün arkadaşlarımızı tek tek ziyaret edip kucaklayacağız. Amacımız partimizin oyunu daha yukarılara taşıyıp, halka hizmet etmek. Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldik!”

1965 yılında Sürmene’nin Aksu Köyü’nde doğan Arslan Dilaver ilkokulu Aksu Köyü’nde, ortaokul ve lise eğitimini Sürmene Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi ve şuan kendi kurduğu inşaat mühendisliği firmasında yöneticilik yapmakta.

2009’dan bu yana AKP Sürmene İl Genel Meclisi Üyeliği yapmakta olan Arslan Dilaver, ayrıca 2004 yılından bugüne 5 dönem üst üste İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayman olarak görev yapmakta. 2013 yılında ise 1461 Trabzon’da Kulüp Başkan Yardımcılığı’na seçilen Arslan Dilaver, evli ve biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuk babası.