ARAKLI'LI AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BİRARAYA GELDİ

Araklı ak parti ilçe Başkanlığında milletvekili Seçimlerinde Trabzon'dan aday olması beklenen aday adaylarından Dünya şampiyonu güreşçimiz Selçuk Çebi ile Ahi Evren Göğüs ve Kalp Hastanesi başhekimlerinden Prof. Dr. Celal Tekinbaş görevlerinden istifa ederek adaylık başvurusu için Ak Parti Araklı İlçe binasına gelerek İlçe başkanı Şaban Bıyık'a  Müracaatlarını yaptılar.

ARAKLIYI MUTLAKA TBMM'DE BİR MİLLETVEKİLİ TEMSİL ETMELİ
Araklıda biraraya gelen milletvekili aday adaylarından Selçuk Çebi ve Prof. Dr Celal Tekinbaş verdikleri ortak mesajla "Araklı tek derdimiz. Bu dönemde Araklı ilçemizi TBMMde bir millet vekilimiz mutlaka temsil etmeli. 3 dönemdir milletvekilimiz yok. Araklı bu konuda haksızlığa uğradığı ortak kanımız. Biz Araklı ya hizmet edebilmek için yola çıktık.dediler.
İLÇE BAŞKANI ŞABAN BIYIKTA ORTAK SEVDAMIZ ARAKLI İSE BELİRLENECEK BİR ADAYIMIZIN ARKASINDAYIZ DEDİ.
Araklı ilçe başkanlığı belediye Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin ortak görüşü şu. Bu dönemde TBMM'de Araklı ilçemizi temsilen bir Millet Vekilimiz olmalı. bu konuda tavrımız net. Araklıya gelen herkesin başımızın üstünde yeri var ancak bu dönemde ilçemizin içinden çıkan ve Araklıya gelecek yatırımların hamisi olacak bir Millet vekili olmasını istiyoruz dedi.
DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN ANLAMLI MESAJ
Araklıda partililerle ilçe binasında bir araya gelen Dünya şampiyonumuz Selçuk Çebi Allah nasipse millet vekilliği nasip olsun. ama yoksa ben hakkıma da razıyım diyerek mesaj verdi. 
CELAL TEKİNBAŞ'DA ARAKLI İÇİN YOLA ÇIKTIK
Araklının bir evladı olarak yola çıktık . Allah utandırmasın. Araklıya TBMM'de daha iyi hizmet etmeyi düşündüğüm ve bu alanda ilçemizin Millet Vekilini hakkettiği kanısındayım.Ben ve diğere adaya adayları ile ortak sevdamız Araklıya hizmet edebilmek. bunun için yola çıktık.Bütün arkadaşlarımıza  bu yolda Başarılar diliyorum dedi.