MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs Akçaabat’taydı. MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli ile esnaf ziyareti yapan Örs, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.

Örs, Akçaabat’ta yaptığı açıklamada “Görüyorum ki; Akçaabat değişim istiyor. Görüyorum ki; Akçaabat kabuk değiştirmek istiyorum. Adres MHP’dir, Metin Gediklidir. Söğütlü Belediye Başkanlığı’nda yaptıkları, Akçaabat’ta yapacaklarının teminatıdır. Vizyonlu, projeci, cesur bir adayımız var. Yüzü halka dönük, kapısı herkese açık, her an milletin içinde bir adayınız var. Sizlerden Metin Gedikli’ye destek istiyorum. Akçaabat’ın sorunlarını bilen, çözüm önerileri olan, projeleri olan bir adayımız var.” dedi.

Örs, konuşmasında şunları ifade etti “Büyükşehir’i istiyoruz. Akçaabat çok önemli. Buradan aldığımız destekle Büyükşehir bizim diyorum. Büyükşehir’de biz olacağız diyorum. Masa başı anketlerle Trabzonluyu etkilemeye çalışanlara hodri meydan diyorum. Milletin oyunu çantada keklik sayanlara hodri meydan diyorum. 30 Mart’ta birilerinin cakası bozulacak. 2009 üzerinden hesap yapanlar yanılacak. 30 Mart günü Ak Parti ve CHP görecek ki, “eldeki hesapları çarşıya uymamış.” dedi.

Örs, Cuma günü ise Köprübaşı ilçesini ziyaret edecek..