AK PARTİ'DE KONGRE SONRASI TRABZON'A SOĞUK DUŞ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Ak Parti Kongre sonrası İlk Toplantısını yaptı . AK Parti'nin yeni sözcüsü Ömer Çelik  parti adına açıklama yaptı . AK Parti MKYK’da yedeklerle birlikte 9 kişi olmasına rağmen bugün  açıklanan parti ana kademe yönetimi olan MYK üyeliğinde Trabzonlu hiçbir ismin olmaması şaşkınlık yaratırken teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,Ak Parti İstanbul Millet Vekili Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş'un da bu görevden alınması şaşkınlık yarattı. Çelik AK Parti'nin yeni Genel Başkanlarını açıkladı.

AK PARTİNİN YENİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI 

"Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Kaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Genel Sekter Abdulhamit Gül"oldu.

AK PARTİ'DE TRABZONLU KIYIMI DEVAM EDİYOR 

Ak Parti Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Erdoğan Bayraktar Sonrası Genel Müdürleri görevden almış daha sonra İse Karayollarında ve diğer Genel Müdürlüklerde ne kadar genel Müdür varsa tek tek Budanmıştı ,Şimdi Trabzonlu soruyor Neden Trabzonlular kıyılıyor kelleleri alınıyor nerde yanlış yaptılar birde onlar açıklansın yoksa Trabzon ve Trabzon halkı cezalandırılıyormu .