AK PARTİ YARIN 19 MAYIS'TA ADAYLARINI TANITACAK 

Haber : Ömer Altıntaş /  Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Ak Parti Trabzon Millet Vekili Adaylarını 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda Halka tanıtarak Gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor 


AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ ;“6-0 İNANCIMIZ TAMDIR”

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti’nin aday listesinin kesinleşmesinden sonra Trabzon halkından son derece olumlu sinyaller aldıklarını, bütün parti dinamiklerinin birlik beraberlik içinde olduğunu belirterek “Pazar günkü aday tanıtım toplantımız 6-0 hedefimizin de startı olacak.” dedi.  Türkiye’nin yeni bir düzene yeni bir anlayışa yeni Türkiye’ye doğru rota kırdığını ifade eden Revi,  “Trabzon bu yepyeni Türkiye’ye 6 Milletvekilinin de 6’sını Ankara’ya göndererek desteğini verecektir.” şeklinde konuştu.

REVİ ; YAPTIĞIMIZI ANLATACAK DESTEK İSTEYECEĞİZ

Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezlerinin belirledikleri programlarla çalışmaları yürüteceklerini ifade eden Başkan Revi, “İl SKM ve İlçe SKM’lerimizin koordineli bir şekilde belirleyecekleri programlar çerçevesinde, Trabzon’umuzun 18 ilçesinde mahalle mahalle vatandaşımızın kapısına gideceğiz. Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımıza neler yaptığımızı anlatıp onlardan 7 Haziran Genel Seçimlerinde ‘Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa’ hedefimiz için destek isteyeceğiz.” şeklinde konuştu.