Ak Parti Trabzon’da Temayül Yaptı 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından bugün düzenlemen temayül yoklaması tamamlandı. 
Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Emel Anar ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun komisyon üyesi olduğu programın Komisyon Başkanlığını İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu yaptı. 

27. Dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan 59 aday adayının 54'ü temayül yoklamasına katıldı. İçişleri Bakanı ve Trabzon Milletvekillli Süleyman Soylu, diğer Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora temayül oylaması katılmadı. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi temayül yoklamasının çok güzel sevgi ve saygı ortamında gerçekleştiğini belirterek şunları söyledi: " 27. Dönem milletvekilliği için aday adaylarının başvuru yapmaya başladığı günden itibaren çok güzel bir süreç yaşadık. İl Başkanlığımız tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde Aday adaylarımız teşkilatlarımızı ziyaret ederek kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Teşkilatlarımızda çok güzel bir hareketlilik yaşamdı." 

24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek olan seçimlere yönelik çalışmaları arttıracaklarını ifade eden Revi " Parti olarak zaten her seferinde hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Bizim hedefimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oy oranı İle Cumhurbaşkanı seçmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde karar alabilecek, kanun çıkartabilecek çoğunluğa ulaşmak. Bu vesile ile çalışmalarımız artarak devam edecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde büyük bir zafer elde edeceğiz." şeklinde konuştu.   
Temayül yoklamasına çok yüksek oranda katılım gerçekleştiğini söyleyen Revi " Bütün Teşkilat mensuplarımıza, özellikle temayülün gerçekleşmesinde ve oy kullanma süreçlerinde görev alan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum."dedi.