Cora Gönüllere Dokunmaya devam ediyor .TBMM’nin tatilde olması dolayısı ile Milletvekillerinin tatil hakları olduğu halde tatili değil Trabzon halkının müteşebbisin yanında olmayı tercih etti . 
Trabzon ve ilçelerinin ilmek ilmek dolaşan Cora Trabzon’un en köklü Tesisleri olan Boztepe Koru Kafeyi ziyaret ederek sahipleri İş İnsanı Hasan Boz ve Oğlu Volkan Boz’a misafir oldu . Trabzon kentini tepeden izleyerek kentin sorunları ile hemhal oldu .Tesis sahipler Hasan Boz ve Volkan Boz ise Milletvekili Av.Salih Cora’nın kendileri ile sabah sohbetleri karşısında çok mutlu oldular .

Bu şehirden Ankara’ya kendi coğrafyasının vekili olarak çok değerli siyasetçilerimiz gitmişlerdir. O günlerden bu günlere geldiğimizde, daha doğrusu yakın zamanın temsilcilerine baktığımızda, hangi partiden olursa olsun; bir kıyaslama düşüncesi ile siyasetin içerisinde gezinirsek, Salih Cora gerçeğini görmemezlikten gelemeyiz. 
insanlar oy verdikleri bu genç vekilin bilgi, donanım ve de bu yaşına rağmen kat ettiği yolun, yapacakları yoldan daha uzun ve de daha geniş vizyonla Trabzon’da daha uzun soluklu projelere öncülük edebileceğinin düşüncesi ile, bu şehrin her türlü sorununun Ankara’daki muhatabı olacağının renkli işaretini verdiğidir. Her gönülde partili olarak değil, insan olarak unutulmaz iz bırakacaktır. Cora’nın Siyaset arenasındaki en önemli özelliği seçimlerde kendisine oy vermiş veya vermemiş, kim olursa olsun, önemli olan Trabzon’a yapılacak olan yatırımlar sonrasında ise “Yeter ki Trabzonlu olsun benim insanımın önceliği; ister meclis kapısında isterse evimin kapısında olsun, onlar için Ankara’dayım, onlar için Trabzon’dayım” mantığının egemen düşünce olmasıydı. İşte benim inancım odur ki; Salih Cora bu anlayış içerisinde, bu profili en üst düzeyde yaşatacak ve de her kulvarda Trabzon’u temsil edebilecek bir vekil olduğu algısı, onun için her gün ivme kazanmaktadır