AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu seçim çalışmaları dolayısıyla AK Parti Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e ve AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatına destek olmak için Sürmene'ye gelerek seçim çalışmalarına katıldı.

Sürmene esnafını baştan sona dolaşarak esnafın ve halkın derdini AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ile dinleyen ve seçimin nabzını halkın arasında tutan AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu Sürmene'de halkın teveccühünü toplamayı başardı.

Halka sık sık Türkiye üzerinde oynanmaya çalışan oyunları dile getiren Bıyıklıoğlu, Türkiye'de istikrarın sürmesi ve Türkiye'nin her geçen yıl daha hızlı büyüyebilmesi için destek istediklerini belirtti.

Trabzon Milletvekili olmaktan gurur duyduğunu ve ülkenin bekası için hükumetin elinden gelen çabayı sarfettiğini dile getiren Bıyıklıoğlu, "Türkiye 10 yılda nereden nereye geldi. 2023 için koyulan hedefler ortada. Birileri bunu engellemek için elinden geleni yapıyor ama başaramayacaklar. Güçlü bir ülke güçlü bir savunma sanayisinden ve güçlü bir ekonomiden geçer. 10 yılda askeri anlamda yaptığımız yatırımla ortada, kimsenin göz ardı edemeyeceği bir ekonomik gücümüz var. İMF'ye olan borcumuzu bitirdik ve İMF'ye borç verecek hale geldik. İstikrar sürmeli, Türkiye büyümeli" dedi.

Günün büyük bir kısmında AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'e seçim çalışmalarında eşlik eden Bıyıklıoğlu, sonrasında ise Üstün'e çalışmalarında başarılar dileyerek Trabzon'un tarihi ilçesi Sürmene'ye veda etti.

Muharrem Altıntaş
www.trabzonhaber24.com