AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karaoğlu: ‘’Göreve hazırız’’
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler ve Başkanlık seçimi süreci tüm hızıyla devam ederken, Trabzon’dan milletvekili aday adayı olan eski gençlik kolları başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Karaoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Trabzon’un ilçelerindeki teşkilat mensupları ile bir araya gelen Karaoğlu, Türkiye’nin AK Parti kadroları ile her geçen gün gücüne güç kattığını belirterek, ‘Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün gayretleri ile kurduğu kadrolar ve teşkilatların azami gayreti ve desteği ile Türkiye, Cumhuriyet tarihinde yapamadıklarını, AK Parti iktidarı döneminde yapmıştır. 
Bizler de yerelde onun gücüne güç katmak için gençlik kollarında aldığımız sorumluluğu yerel yönetimler kadrolarında göstermeye çalıştık. Şimdi ülkemizin girdiği bu istiklal mücadelesinde, tüm teşkilatlarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın her kesimin emrinde hizmet etmek uğruna aday adaylığımızı açıkladık. Bizler için önemli olan bu ülkenin birliği, beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Bu manada her zaman göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istedik. Allah nasip eder de bizlere bu onurlu görev bahşedilirse, elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarak şehrimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmekten şeref duyacağız’ ifadelerini kullandı. 
Karaoğlu, en uzun dönem gençlik kolları başkanlığı yapan bir isim olarak gittiği her ilçede teşkilatların yoğun ilgisine mazhar oldu.