Ak Parti Tam Kadro Mazbata Törenine Katıldı 

Haber: Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  
24 Haziran Seçimlerinde Milletvekili Seçilmeyi Hak eden Milletvekilleri Mazbatalarını YSK'dan bugün aldı. Mazbata Törenine Ak Parti Trabzon Teşkilatı tam kadro katıldı. Trabzon Adliyesindeki Mazbata Törenine Milletvekili Seçilen Muhammet Balta, Dr.Adnan Günnar,Muhammet Balta,Bahar Ayvazoğlu,Av.Salih Cora ile Milletvekili Seçilemeyen Selçuk Çebi,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Yönetim kurulu katıldı. Tören sonrası Ak Parti Milletvekili Av.Salih Cora şu açıklamaları yaptı.

AV.SALİH CORA 

27. Dönem Trabzon Milletvekili seçilmemiz nedeniyle il seçim kurulunda düzenlenen törene katılarak mazbatamızı teslim aldık.

Başkanlık sistemi ve yeni hükümet modeli ile ülkemizin yarınlarını daha huzurlu, güvenli ve müreffeh kılacağız. Türkiye’yi büyütecek, şehrimizi kalkındıracak yatırımları hayata geçireceğiz.Bize güvenen ve destekleyen hemşehrilerimize mahcup olmamak için gece gündüz çalışacağız.

Bu duygularla mazbata törenimize katılarak desteklerini gösteren bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar ve vefakar teşkilat mensuplarımıza ve bu tarihi seçimlerde bizlere yetki veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.