Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu ve AK Sürmene Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün Sürmene Serender Dinlenme Tesisieri'nde sabahın erken saatlerinde muhtarlarla bir araya geldiler.

Muhtarların dertlerini dinleyen Üstün ve Gümrükçüoğlu ardından muhtarlara sırayla konuşma yaptılar ve muhtarlara halka aktarılması gereken büyükşehirin nimetlerini, yararlarını anlattılar. Büyükşehir olduktan sonra kimseye fazla vergi gelmeyeceğini, insanların istediği yerde ev yapabileceğini, herhangi bir vergi ve masrafa gerek kalmayacağını, ayrıca köylerde ev yapmak isteyenlere belediyeler tarafından bedava proje yardımı yapılacağını, isteyen insanların ahır ve hayvancılık yapabileceğini, vatandaşa hayvancılık ve organik tarım için teşvikler verileceğini, tüm köy ve mahalle yollarının beton veya asfalt yapılacağını belgelerle açıkladılar. İlçelerdeki makine parklarının da kesinlikle kapanmayacağını, hatta makine parklarına takviye yapacaklarını ifade ettiler. Daha sonra ise toplantıya katılan Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta toplantıda kendisini onore eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu'ndan sonra söz alarak kendisinin insanlar için çalıştığını, bugüne kadar izin ve rapor kullanmadığını, hayatını insanlara hizmete adadığını ifade ederek vatandaşlara ve muhtarlara veda etti ve dinleyenler tarafından alkışlandı. Usta, bugün olduğu gibi yarın da AK Partili kalacağını ifade etti.

Toplantı sonrasında ise Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta makamında ziyaret edildi. Fikri Usta'ya yapılan ziyaret esnasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta'ya plaket takdim etti. Belediye ve Belediye Başkanı ziyareti sonrası Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberlerinde AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı sonrasında ise resmi daireler ve Sürmene halkını tek tek dolaşıp, halkla tek tek tokalaşıp, halkını sorunlarını dinleyerek AK Parti'ye hem Sürmene'de Rahmi Üstün için hem de Büyükşehir'de Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu için destek istediler.

Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com