AK PARTİ SÜRMENE BELEDİYESİ’NDEN BİRLİK MESAJI VERDİ !

FİKRİ USTA “KİM NE DERSE DESİN BEN YERİMDEYİM VE PARTİMİN HİZMETİNDEYİM. HİÇBİR OLUŞUMUN ARKASINDA DEĞİLİM.”

Haber ve fotoğraflar: Ömer Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, Yeniay Belediye Başkanı İbrahim Sedef, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ali Kaan, AK Parti Sürmene İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Ergün, AK Parti Sürmene İlçe Başkan Yardımcısı Atakan Berk, AK Parti Sürmene Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Küçük, AK Parti Sürmene Belediye Başkan Aday Adaylarından İsmail Hakkı Küçükali, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Teşkilatı, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ali Kaan ile birlikte Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta’yı makamında ziyaret etti. Samimi sohbetler içerisinde geçen ziyarette Fikri Usta açıklamada bulundu.

Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta açıklamasında şunları söyledi;

“1800 gündür görevdeyim. 1 gün dahi izin kullanmadım. Hiçbir zaman partimin karşısına geçmedim. Allahın izniyle halka hizmet etmeye çalıştım. Elimden geldikçe herkese eşit davranmaya çalıştım, her sorunu elimden geldikçe çözmeye çalıştım ve 30 Mart’a kadar da hizmet etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar da yaptığım hizmetler ortada. Bugünden sonra da partimin ve partimin adayının yanında olacağım. Hiçbir oluşumda bulunmadım, bulunmayacağım. Basında benimle ilgili yazılar, demeçler yer alıyor. Ağzımdan çıkmayan hiçbir söze itibar etmeyin. Partimin, AK Partinin adayı Rahmi Üstün’e de seçimde başarılar dilerim.” dedi.

Ayrıca belediyeyi ziyaret ettikten sonra Rahmi Üstün beraberinde, içlerinde Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun da bulunduğu il ve ilçe teşkilatı mensupları ile Sürmene’de iş yerlerini dolaşarak tek tek insanların elini sıkıp, hal hatır sorarak destek istedi.