AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün günün erken saatlerinde AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Sürmene çarşı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, adaylığı açıklandığı 27 Ocak gününden itibaren durmaksızın çalışmaya devam ediyor. 18 Şubat itibariyle Belediye Meclis Üyesi Adaylarının resmi olarak açıklanmasından sonra alana Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte çıkmaya başlayan Üstün, sağlam bir yönetici kadrosu kurduklarını dile getirmenin yanı sıra yerel seçim sloganı olarak belirlediği "Destek sizden, yönetim ise birlikte olacak" sözünü de söylemekten kaçınmıyor. Ayrıca iddialı bir yönetici kadrosuyla sahaya inen Üstün, Sürmene'de gidilmedik yer, sıkılmadık el kalmayacak diyerek 30 Mart seçim sabahına kadar hedefini şimdiden açık açık belirtiyor.

Gün içerisinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adaylarından İsmail Hakkı Küçükali, Ali Aydın, Refayettin Çebi, Orhan Tunçer, Hakkı Şahin, Süleyman Yıldız, Yusuf Saka ile çarşıda esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Sürmene İsmet Gürbüz Civelek Stadyumu'nda Sürmenespor - Akçaabat FK maçını izleyen Üstün, akşam saatlerinde ise Sürmene Devlet Hastanesi'nde hasta ziyaretinde bulunduktan sonra Sürmene'de bulunan dernek lokallerinin birkaçını ziyaret etti.

Üstün'ün gün içerisinde çarşıda seçim çalışması yaptığı esnada 88 yaşındaki bir amcaya rastlaması ve hal hatır sorması sonucu duydukları ise hem kendisini hemde partisini onore eden cinstendi. 88 yaşındaki yaşlı amcanın Üstün'e "Biz araba yolunun olmadığı günleri de biliyoruz, hastane sıralarında günlerce beklediğimiz günleri de. Hiçbirini unutmadık, unutmayacağız. Bu hükümetten Allah razı olsun. 88 yaşındayım. En ufak bir sorunumda doktor ayağıma geliyor. Eskiden biz doktorların ayağına giderdik, günlerce beklerdik. Şimdi hizmet görüyoruz. Eskiden köyden şehire 1 günde inerdik, şimdi ise gözümüzü açıp kapattığımızda şehirde oluyoruz. Kimse bunu göz ardı etmemeli." dedi ve cümlesini bitirir bitirmez Üstün'e sarılıp "Sonuna kadar arkandayız, Allah yar ve yardımcın olsun" diyerek destek verdiğini belirtti.

Muharrem Altıntaş / trabzonhaber24.com