AK PARTİ SÜRMENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RAHMİ ÜSTÜN !

Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Trabzon’un Sürmene ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak SÜRÇAYSAN Yönetim Kurulu Başkanı, ÇAYSİAD Başkanı, Sürmene Sanayici ve İş Adamları Deneği Başkanı, Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, DOKASİFED Başkan Yardımcısı, Sürmenespor eski Kulüp Başkanı Rahmi Üstün’ü belirledi.

Haftalardır büyük mücadele içinde geçen AK Parti aday adaylığı resmi olmasa bile bu gece son buldu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan bu kez ince eleyip sık dokuyarak bu kez tercihini genç, girişken, sanayici, atılımcı ve beyefendiliği ile tanınan Rahmi Üstün’den yana kullandı.

Sürmene’de AK Parti Akın Aydın, Arslan Dilaver, Atamer Seymen, Aydın Bayraktar, Fikri Usta, Haydar Demir, İfran Durmuş, İsmail Hakkı Küçükali Rahmi Üstün, Saadettin Emanet ve Tuğba Duman’dan oluşan 11 aday adayı arasında geçen yarışı Rahmi Üstün’ü aday göstererek noktalamış oldu.

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ilk açıklamasını sitemiz www.trabzonhaber24.com ‘a yaptı. Rahmi Üstün'ün açıklaması birazdan sitemizde..