AK PARTİ SÜRMENE ADAYI RAHMİ ÜSTÜN "DESTEK HALKTAN, YÖNETİM İSE BİRLİKTE OLACAK !"

Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Üstün, Sürmene Bozo Pide’de, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, Yeniay Belediye Başkanı İbrahim Sedef, AK Parti Sürmene Belediye Başkan Aday Adaylarından İsmail Hakkı Küçükali, iş adamı Hüseyin Azizoğlu, mahalle ve köy muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

İlçe başkanı Aydın Bayraktar, muhtarların sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiklerini belirterek, “İnşallah seçimden sonra sizlerle çok daha iyi hizmetlerde buluşacağız. Öncelikle, Sürmene’de, birliğimizi, beraberliğimizi, hoşgörülüğümüzü elimizden geldiğince bugüne kadar sağlamaya özen gösterdik, bundan sonra da aynısını yapacağız. İnsanın zenginine, fakirine bakmadan adaleti gözettik. Bundan sonra aynı düşünceyle hizmet edeceğiz. İnşallah Sürmene Belediyesi AK Belediyecilik ile devam eder ve inşallah Trabzon Büyükşehir Belediyesini de AK Parti Belediyesi olarak yeniden kazanırız. Sürmene çok daha iyi hizmet alacaktır. Biz kimseye karşı asla art niyetli değiliz. Yanlış yapmış olabiliriz. Eksiklerimiz olabilir ama bunları beraberce çözüyoruz, çözmeliyiz. Çünkü başka bir Sürmene yok. Her şey Sürmene için. Hepimiz gövdemizi taşın altına koyacağız ve Sürmene’yi en yukarılara taşıyacağız” dedi.

RAHMİ ÜSTÜN “YAPILAN HİZMETLER UNUTULMAYACAK”

Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ise, yaptığı konuşmada Sürmene’nin mevcut Belediye Başkanı Fikri Usta’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Sürmene için yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını söyledi. Üstün, “Sürmene’de yeni bir dönemin başlangıcındayız. Allah nasip ederse ve göreve gelirsek, sizlerle istişarelerle Sürmene’yi çok güzel yöneteceğiz. Biz de sizlerin desteğine güvenerek bu göreve talip olduk. Sürmene hepimizin Sürmene’si, gidecek başka yerimiz yok. Sürmene’ye bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı yapan arkadaşlarımıza, özellikle mevcut belediye başkanımız Fikri Usta'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bu bir bayrak yarışıdır. Partimiz bu göreve beni layık gördü. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde partimize sahip çıkmalıyız.” şeklinde konuştu.

Ayrıca toplantı sonrası AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı ile birlikte salı pazarını ve esnafı gezerek, tek tek seçmenin sorunlarını dinleyerek destek istedi.