Ak Parti STK’larla Buluşmaya Devam Ediyor

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenli şekilde gerçekleşen ştirilen Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşma programları aralıksız devam ediyor. 

Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Trabzon İl Temsilcisi Gökhan Gedikli ve TÜRK-İŞ'e bağlı 14 sendika başkani ile bir araya geldi. 

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Haydar Revi " AK Parti Milletimizin ortak değerleriyle kurulmuştur. Partimiz kurulduğu günden bu yana ortak akıl ile hareket ediyor ve her zaman Sivil Toplum kuruluşlarımız ile iletişimimizi güçlü tutuyoruz."dedi. 

Trabzon'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalar ile düzenli şekilde bir araya geldiklerini ifade eden Revi " Biz AK Parti Yönetimi olarak bu konuda özellikle hassasiyet gösteriyoruz. Kimi zaman ortak toplantılar ile kimi zaman ziyaretlerle kimi zaman da çeşitli vesileler ile STK temsilcilerimizle bir araya gelerek istişarelerde ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hicbir zaman STK'ları gözardı etmiyoruz. Bize gelen talep, öneri ve şikayetleri dikkate alıyoruz. Talepler noktasında gerektiğinde doğrudan çözümüne müdahil oluyoruz. Gerektiginde ise köprü vazifesi yaparak yetkili kişi ve kurumlara durumu ileterek elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." şeklinde konuştu. 

TÜRK-İŞ Sendikası Trabzon İl Temsilcisi Gökhan Gedikli' ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Revi "Sayın Başkanımıza öneri, görüş ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Şehrimizin geleceği için birlikte ortak akıl üretmeye devam edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

TÜRK-İŞ Trabzon İl Temsilcisi Gökhan Gedikli de İl Başkanı Haydar Revi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Revi' ye İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim Demirtaş, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadem Çakıroğlu, Gökhan Karslı ve Orhan Cengiz Uraloğlu da eşlik etti.