AK PARTİ TRABZON İL TEŞKİLATI ADAYLARINI 19 MAYIS KAPALI SPOR SALONUNDA TANITTI ŞOV YAPTI 

Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 

ADAY TANITIMI YAPILIRKEN SAHNEYE ÇAĞRILAN ADAYLAR VE İL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İLÇE AK PARTİ BAŞKANLARININ BİR BİLERİNİ SELAMLAMARINDA EN İLGİNÇ VE DİKKAT ÇEKİCİ OLANI SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TRABZON MİLLET VEKİLİ ADAI SÜLEYMAN SOYLUNUN SARILMA ANI OLDU ....

Ak Parti Trabzon İl Başkanın konuşması ile Başlayan tanıtım Töreninde: “6-0 hedefimize ulaşmak için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 6-0 hedefi bizim ana hedefimizdir. Böyle boşu boşuna ortaya konmuş hedef değildir. Halkımızın bize artarak verdiği destek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 70’e çıktı. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız da bu hedefi yüzde 75 olarak ortaya koydu. Yüzde 75’in karşılığı 6-0’dır. Daima yeni Türkiye uğrunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah 7 Haziran’da ipi göğüsleyen biz olacağız” TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİNİ BELERLİYECEK GENEL SEÇİM Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, salonda bir Türkiye fotoğrafı bulunduğunu ifade ederek, “Bugün burada bir Türkiye fotoğrafı, bir Türkiye tablosu var. Gelecek kuşakların istikbalini belirleyecek bir genel seçime gidiyoruz. Biz inanıyoruz ki bütün dünyaya hak ve adaleti çağlar üstü destanlar yazarak taşımış olan atalarımıza burada ki topluluk layık olacak. Parti ayrımı gözetmeksizin, AK Parti’nin amaçladığı bu hedefe birer tuğlada onlar koyacaklar. Biz bu kardeşlerimizin temsilcisi olacak olan 49 milletvekili aday adayımızla ve sayın Soylu ile beraber bu hedefin neticesine ulaşacağımıza inanıyoruz. O yolda bütün hedefi gayreti, gece gündüz, bugünden itibaren seçim koordinasyon merkezlerimizin bütün öngörülen programlara harfiyen riayet ederek bu sonuca ulaşacağımıza söz veriyoruz. 49 aday adayımızdan sayın Mehmet Atalay kalp krizi geçirdi. Sonrasında bay-pas ameliyatı oldu. 3 damar değişikliği yapıldı. Yoğun bakımdan çıkma aşamasına geldi. Onun aynı azimle selam saygı muhabbetlerini hepinize iletmeyi bir borç biliyorum.” dedi. Gümrükçüoğlu'nun konuşmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon'u selamlamasını içeren video gösterildi.  

AV.SALİH CORA: AK Parti 6. Sıra Milletvekili adayı Salih Cora, “Bizim meselemiz milletvekilliği sıralaması değildir. Bir dava olması gerek. Bu dava millete hizmet davasıdır. Hakkın rızasını kazanma davasıdır. Bizlere miras kalan medeniyet şuurunu yeniden…  Aramızda korkalığa yer yoktur. Siyasette hesap yapanların hesabını millet sorar. Mesele meclise milletvekili olarak girmek değil, en iyisi gönüllere girmektir. Dün dünde kaldı cancağızım. Artık yeni şeyler söylemek gerekiyor.  Sizlere hizmet bu ülkeye hizmet noktasında nefesimizin son reddesine kadar çalışacağımıza söz veriyorum. Ben iddialı konuşuyorum. Belki ben seçilemeyebilirim ama benim görevim Nihat hocayı seçtirmektir. İnşallah sizlerde beni seçtirip 6’da 6 yapacağız” dedi.

DR.NİHAT TOSUN: DÜNYA BİZİ BEKLİYOR

AK Parti Trabzon 5. Sıra Milletvekili adayı Nihat Tosun, “Türkiye’nin her köşesinde ezilen insanlar bu seçimden çok ümitliler. Bizim bu seçimlerimizi sadece Türkiye beklemiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dik duruşunu basit bir iktidar olarak görmüyoruz. Dünyanın her tarafında emperyalist güçler çatır çatlıyor ise onlar Türkiye’ye talimat vermekten uzaklaşıyorlarsa, bizim Filistin, Arakan, Çin-Sincan’da ki dünyanın her tarafındakiler büyük bir heyecanla bizi bekliyor. İsteyeceğimiz, alacağımız her oy sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza vereceğiniz her destek bu anlama geliyor. Sadece sizler için bizler için bakmayın. Dünya insanın refahına Müslümanların zulüm altında ezilmesini engellemek için bir iktidar bizden güç istiyor. Biz onun için sahada olacağız. Bütün ruhumuzla orada bulunacağız” dedi.

DR.ADNAN  GÜNNAR: 6-0 DEDİK ÇALIŞIRSAK ONA DA ULAŞACAĞIZ

Eski AK Parti Trabzon İl Başkanı ve AK Parti Trabzon 4. Sıra Milletvekili adayı Adnan Günnar, “Bugün yüzde 70’lerle AK Parti oy oranını rekorlara yükseldi. Yüzde 61 dedik gerçekleştirdi, yüzde 70 dedik yine gerçekleştirdik. Şimdi hedef 6-0 diyoruz çalıştığımızda ona da ulaşacağımıza inanıyorum. Durmak yol tam yol ileri diyoruz. Gençlerimizle kadın kardeşlerimizle ana kadememizle sabah ezanlarında zeytin ekmeklerle birlikte kahvaltımızı yaptıktan sonra sandıklara koşan bu teşkilat aldığı oylarla birlikte milletimizi mahcup etmedi. Sizleri, kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanımızı mahcup etmeyecek. Çok oyunlarla karşılaştık. Darbe girişimleri, paralel yapılanma ile karşılaştık. Ancak milletimizin dik duruşu, teşkilatımızın sağlam ve kararlı duruşu ile hepsini bertaraf ettik. Bundan sonra düşmanlarımız bu millete zarar veremeyecektir. Allah’ın izniyle hedefimiz 400 milletvekili ile mecliste olmak ve başkanlık sistemi ile Türkiye’nin önünü açabilmektir. Hepsinden önemlisi milletimizin yeni bir anayasa ve yeni Türkiye’ye ihtiyaç var. O hedefe de ulaşacağız” dedi.

AV.AYŞE SULA  KÖSEOĞLU: AK Parti Trabzon 3. Sıra Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, “Makamlar geçici, yaptığımız hizmetlerdir kalıcı olan. Bizler bu anlayış ile yoğrulmuş olan AK Parti kadrolarıyız. Bugün yalnızca milletvekili adaylığı bayrağını devralmıyoruz. Büyük bir sorumluluğu da devralıyoruz. İkinci sorumluluğumuz doğduğumuz bağımlı olduğumu bu Trabzon’umuza hizmet etmektir. Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın, bizlere güç versin kuvvet versin. Bugüne kadar sizlerden Trabzon’un Ayşe’si olarak destek istedim. Bunun için sizlere minnettarım. Biz ekip çalışması takım çalışması yapan bir anlayış ile yola çıktık. 6 kişilik kadro bir birine inan, bir birini tamamlayan bölge ayrımı yapmaksızın, bütün Trabzon’un vekili anlayışı ile yola çıkan ekibiz. Bir ve beraber ekip ruhuyla bütün Trabzon’un ortak adayı olarak huzurunuzdayız. Bu ekibin çok başarılı işler yapacağına inanıyorum. Bütün listelerde tek kadın olarak ben CHP  ve MHP’ye oy verenler için söylüyorum, üzülmesinler ben onlar için adayım, onlar için Trabzon’un Ayşe’siyim” dedi.  

MUHAMMET BALTA: BENDE SALİH KARDEŞİNİZİ SEÇTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Eski Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı ve AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Muhammet Balta: “15 yıldır bu davanın içinde ki bir kardeşiniz olarak heyecanlıyım. Sizlerle birlikte çok şeyler yaşadık. Kapatma sürecimizi yaşadık. Bize güç veren arkadaşlarımız burada. Dava arkadaşlarımız burada. Böyle bir davanın içerisinden çıkmış bir kardeşiniz olarak sizlerin sayesinde kadim şehir Trabzon’da huzurlarınızda milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Allah bizlere nasip ederse sizlere bir şey söylemiştim: Bakan yardımcısı olduğumda teşkilat mensuplarına şunu söylemiştim: Ankara’da bir eviniz var makamınız var. Ankara’da eviniz devam ediyor, makamınız ise inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisinde olacak. Evet sorunları biliyoruz. Trabzon’un sorunlarını biliyoruz. Velhasıl Büyükşehir Belediye Başkanımız, bütün belediye başkanlarımız ile birlikte bu sorunları çözmeye talibiz. Allah’ın izniyle sizin başınızı öne eğdirecek bir şey yapmayacağız. Salih kardeşim, Nihat beyi seçtirmek için çalışacağım demişti. Bende Salih kardeşimi seçtirmek için çalışacağım” dedi.

 SÜLEYMAN SOYLU : DÜNYANIN İLK 10 DEVLETİNDEN BİRİ OLACAĞIZ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1. Sıra Mileltvekili adayı Süleyman Soylu:  “Bugün burada bir şölendeyiz. Coşku dolu bir törendeyiz. Şunu ifade etmek istiyorum. 21. Yüzyıl Türkiye’nin iyi başladığı bir yüzyıldır. AK parti 21. Yüzyılda devrimleri demokrasi ile gerçekleştiriyor.  Bilmenizi istiyorum ki 8 Haziran sabahı, her birlikte 13 yıldır Türkiye’nin sağlam yolculuğunu devam ettirecek bu kadrolar yeni Türkiye’nin anlayışını hep birlikte ortaya koyacaktır. Bugün Trabzon’da aday tanıtım toplantısına başladığımız bu süreç sadece Trabzon’u ilgilendiren bir süreç değildir. Etrafımızda ki coğrafyayı tüm mazlumları ilgilendiren bir süreçtir.  Bizler biliyoruz ki bu ülkenin demokratikleşmesini bir şekilde gerçekleştirmek isteyenlere karşı tuzakları biliyoruz. Hain planları biliyoruz. Bunları AK Parti 13 yıldır, bu milletle birlikte üstesinden geldi. Ey AK Partililer, ey sevgili Trabzonlular bir yeni Türkiye yolculuğunu hep beraber başlatıyoruz. Bugün eski Türkiye değil, bugün İnsansız Hava uçağı için İsrail’e el açan Türkiye değil. Sorumluluğumuz dünden daha fazladır.  Biz dünyanın en önemli geçiş güzergahı, enerji geçiş güzergahının ne ifade ettiğini biliyoruz. Güçlü adımlarla yürüyoruz. Kuvvetli adımlarla yürüyoruz. Kim ne söylerse söylesin, kim ne anlatırsa anlatsın, dünyanın ilk 10 büyük devletinden biri olacak Türkiye.  Bu millet necip bir millettir. Bu millet halis bir millettir. Bir taraftan AK Parti 13 yıldan beri ekonomik vesayeti tasfiye etti. IMF memurlarının her gün geldiği bir Türkiye tablosu vardı. Bugün başka bir tablo var. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim, AK Partililer gibi alnımız açık!"

SÜLEYMAN SOYLU: PARTİM BANA EN BÜYÜK ÜNVANI VERDİ

Soylu, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Çaykırmak ne kadar güzel bir şey se fındık devşirmek de güzeldir. Bütün bunları çocukluğunda tadan bir kardeşiniz olarak buradayım. Gençlik kollarında çalıştım. Doğru Yol Partisinde. Çok genç yaşta İlçe Başkanlığı yaptım. Türkiye’nin en büyük ilçesi. 29 yaşında İstanbul’un il başkanlığına getirildim. Kendi özümden, kendi anlayışından, memleketinden insan sevgisinden her biriniz gibi bir an olsun fedakarlık yapmadım. Ne zaman zorlansam, ne zaman sıkıntıya düşsem, ne zaman bir enerji arasam benim memleketim bana iyi olmuştur. Çocukluğumdan itibaren siyasi hayatın içindeyim. Kimsenin boynunu yere eğdirmedim. Kimseyi mahcup etmedim. Efendilik yapacağım diye inandığım değerlerin kavgasını vermekten hiçbir zaman vazgeçmedim. Kendi ocağımıza bütün arkadaşlarımızla birlikte, kendi yuvamıza AK Parti’nin bize verdiği en büyük onurla geliyorum. Genel Başkan yardımcılığı, il başkanlığı da yapabilirsiniz, ben Trabzon milletvekilliğini okuduğumda hep bana büyük gelirdi, onurlu gelirdi. Partim bana en büyük unvanı vermiştir. Trabzon milletvekili adayı. Eğer Trabzonlular seçerse partimiz bize vereceği en büyük unvanı verdi. Bunun altında ezilmeyiz. Hizmet getiririz, çalışırız çabalarız. Bu şehri bugün ki gibi olduğu gibi huzur şehri haline getiririz. Biz size hizmetkar olmaya geldik. Ben takımın kaptanı değilim. Ben yedek oyuncusuyum. Taraftarıyım, hizmetkarıyım. Takımın kaptanı sizlersiniz. Çok çalışacağız. Bütün teşkilat mensupları, ilçe başkanları, belediye başkanlarıyla büyük gay