Ak Parti İl Başkanı Revi:CHP 16 Yıl Gerimizden Geliyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekili Adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi ile birlikte Of ve Araklı ilçelerinde vatandaşları selamlamasının ardından  Vakfıkebir ve Arsin mitinglerini gerçekleştirdi.  
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi seçim tarihi yanaştıkça vatandaşların AK Parti lehine kararının netleştiğini söyledi.
 
Vatandaşların AK Partiye olan teveccühlerin sahaya yansıdığını ifade eden Revi " seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarımız bizlere büyük ilgi gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Allah sizleri başımızdan eksik etmesin diye dualar ediyorlar."dedi.  
 
CHP ve yıkım ittifakının AK Partinin 16 yıl gerisinden geldiğini belirten Revi, şunları söyledi: " Biz uzaya uydu fırlatıyoruz. Onlar yalan uyduruyorlar. AK Parti İktidarları döneminden gerçekleştirilen bütün projelerden bi haber bizim yaptıklarımızı vaad ediyorlar. Muhalefetin yapacağız diye vaat ettiği herşeyi AK Parti olarak biz zaten yaptık. Bizim 16 yıl gerimizden geliyorlar. Eski kafalar eski vaatleri veriyor."
 
Cumhurbaşkanlığı Hükümet yönetimi sisteminin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Revi "24 Haziran Seçimlerinde vatandaşlarımız elini vicdanına koyarak 16 yıldır yapılan hizmetleri düşünerek karar verecektir. Bizim insanımız sağduyulu ve vefakar insanlardır. Kurulduğumuz günden beri gerçekleştirilen hizmetlerin devamı için milletimiz tercihini AK Partiden yana hizmet ve üretimden yana kullanacaktır. "şeklinde konuştu.