Ak Parti İl Başkanı Revi; İçişleri Bakanımız Yarın Trabzon'a Geliyor 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 31 Mayıs Perşembe günü (Yarın) bir dizi programı gerçekleştirmek üzere Trabzon'a geleceğini belirterek "Sayın Bakanımızın himayelerinde İpekyolu Fuar alanında gerçekleştirilecek olan iftar programına tüm Trabzonlu hemşerilerimizi davet ediyorum."dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun seçim süreci içerisinde zaman zaman Trabzon'daki seçim çalışmalarına katılacağını ifade ederek şunları kaydetti: " Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle  İstanbul'dan aday gösterildi. Fakat şehrimizin evladı kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Trabzonlu hemşerilerimizi yalnız bırakmayacak. İnşallah Bakanımızın da destekleriyle 24 Haziran Seçimlerinde hem Trabzon'da hem de Türkiye'de büyük başarılara imza atacağız." 

İçişleri

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'NUN PERŞEMBE GÜNÜ TRABZON PROGRAMI :

Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımlarıyla Trabzon'da mitingler düzenleneceğini belirten Revi "Sayın Bakanımız 31 Mayıs Perşembe günü saat:11.30'da Of'ta, saat:15.00'da Araklı'da, saat:17.00'da Akçaabat'ta mitingler düzenledikten sonra İftar programında hemşehrilerimiz ile bir araya gelecek. Tüm hemşerilerimizi mitinglerimize ve iftar programına davet ediyorum. "şeklinde konuştu.