AK PARTİ İL BAŞKANI BİR YILINI DEĞERLENDİRDİ 
Haber :Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Hizmette geçen Bir yıllarını Basın Mensuplarına değerlendirdiler .Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi Ak Parti İl Binasında  basın mensuparının karşısına Başkan yardımcılarından Arzu Yalçınalp ile çıktı. 

Toplantıya Taka Gazetesi bir Müdür ve Birde Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sancak Olmak Üzere iki Kişi ile İştirak ederken diğer gazete ve İnternet Haber Sitelerinden birer haberci iştirak etti. 

AK PARTİ İL BAŞKANI REVİ 
20 Aralık 2014 tarihinde görevi devraldık ve tam 1 yıl oldu. İşte bu 1 yıl içerisinde neler yaptığımızı detaylı bir şekilde şehrimizin kıymetli basın mensuplarıyla paylaştık. Anadolu Ajansından İhlas Haber Ajansına ve yerel gazetelerimizden yerel televizyonlarımıza kadar bu süre zarfında vatandaşlarla iletişimimizde bizlere aracı olan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerinden, çabalarından ve gayretlerinden dolayı ekibime ve teşkilat mensuplarımıza ise ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İlk günkü aşkla yola devam ediyoruz, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.