AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ONURLANDIRDI
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Trabzon'da büyük başarıya imza atılmasında yoğun bir şekilde çalışan gençlik Kolları üyelerine ve eşlerine bir yemek vererek teşekkür etti. 

YEMEKTE AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ BİR KONUŞMA YAPTI

AK Parti Gençlik Kolları Trabzon ekibimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onların emeklerine bizler şahidiz, Rabbimiz şahid ve milletimiz de bu emeğin karşılığını vermektedir. Bu akşam İl Gençlik Kolları Yönetimimizdeki arkadaşlarımız ve kıymetli eşleriyle bir araya geldik. Bu güzel organizasyona katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Seyfullah Kınalı'ya, Büyükşehir Belediyesinde partimizin Grup Başkanvekili Sait Gürsoy'a, İl Yönetim Kurulu Üyem Alper Bektaş'a ve bu güzel insanları bir araya getiren İl Gençlik Kolları Başkanımız Halim Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Başarının sırlarından biri de aile olabilmektir, biz büyük bir aileyiz.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU 

Ak Parti Gençlik Kollarında görevli genç kardeşlerime 1 Kasım Seçimlerinde göstermiş oldukları duyarlı çalışma azmi için ayrı ayrı teşekkür ediyor alınlarınızdan Öpüyorum . Başkan Gümrükçüoğlu sizler bizim her şeyimizsiniz geleceğimiz sizlersiniz her adıımımızda da sizler olacaksınız sizlere çok teşekkür ediyorum dedi. 

AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HALİM YILMAZ YAPTIĞI KONUŞMADA 
İl Yönetim Kurulumdaki kıymetli dava arkadaşlarım ve değerli eşleriyle bir araya geldik. Bizleri kırmayarak bu güzel organizasyonumuzda aramızda olan İl Başkanımız Haydar Revi'ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Seyfullah Kınalı'ya, Büyükşehir Belediyesinde partimizin Grup Başkanvekili Sait Gürsoy'a ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Atmaca ve Alper Bektaş'a teşekkür ediyorum. AK Gençlik'in başarısı işte bu aile ortamı ve bu birlikteliktir. Allah hepimizden razı olsun, var olun ve sağ olun. Birliğimiz daim çalışmalarımız her günden daha iyi olsun inşallah.