AK PARTİ 19 MAYISTA  HEM BAYRAMLAŞTI HEM ADAYLARINI TANITTI 


Haber : Melek Çakır / Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

AK Parti Trabzon'da Bayramlaşma ve Milletvekili Aday Tanıtım Töreni, 19 Mayıs Spor Salon’unda gerçekleştirildi. Törene  Eski Bayındırlık ve Çevre Bakanı Faruk Özak,AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Milletvekili Adayları Salih Cora ve Ergin Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin GENÇ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehet Aşık,İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz,  İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


AK PARTİ BİR OMURGADIR
Törende açılış konuşması yapan İl Başkanı Revi, “Öncelikle bu cennet vatan uğruna şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Terör örgütü mensuplarını ve yandaşlarını da lanetliyoruz. Yeni bir seçim arifesindeyiz. Yerli ve milli adaylarımızla, aday adaylarımızla, teşkilatımızla ve görev yapan tüm arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz. Bütün aday adaylarımız önemlidir. Aday olmayanlarda asla bir eksiklik yoktur.  AK Parti bir omurgadır. AK Parti fire vermez” dedi.revi-(2).jpg


HAYDAR REVİ SAYIN SOYLU UYUMUYOR BİZDE UYUMAYACAĞIZ 
Milletin her ferdinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Revi, 
“Puslu havayı gördüğünde devreye giren karanlık güçler bizi yıldıramaz. Yapılan opera

syonlar huzur ve demokrasi operasyonlarıdır ve tek hedef terör örgütüdür. Taşın altına elimizi hatta gövdemizi koymaktan, sorumluluktan kaçmayız. Milletin her ferdi bizim için azizdir. Siyasi nezaketle dimdik ayakta duracağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Kurucu genel başkanımızı, cumhurbaşkanımızın tartışılmasına müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

HER İŞE BAŞLARKEN BİSMİLLAH DEMİYORMUYUZ 

Başkan Revi konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu milletin değerleriyle oynamayı marifet sayan bir parti YSK’ya başvurarak bizim seçim şarkımızın yasaklanmasını istemiş. YSK da uygun bulmuş. Seçim ile yetkili olan YSK’ya saygımız var. Ancak; işe, yemeğe başlarken, 1-630.jpgher adımızı atarken bismillah demiyor muyuz? Hep beraber bir eyleme kalkıştığımızda haydi bismillah ile yola çıkmıyor muyuz? Allah aşkına bunun neresi seçim kurallarına aykırı. Sözlerimi bitirmeden hepinizi saygıyla selamlıyorum ve İLK GÜNKÜ AŞKLA HAYDİ BİSMİLLAH diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

BÜYÜK OYUNU HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ!
Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Şehrimizi temsil edecek Milletvekillerimize ve adaylarımıza güveniyoruz, gumrukcuoglu-004.jpgyolları açık olsun. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri olarak partimizin seçim çalışmalarında göreve her daim hazırız. Biz hep beraber büyük oyunu bozmaya varız diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yerli ve yabancı işbirlikçilerinin ve vatan hainlerinin oyununu hep birlikte yerle bir edeceğiz” dedi.
6-0 YAPMADAN EVE DÖNMEYECEĞİZ
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz da törende selamlama konuşması yaptı. AK Parti Trabzon 6.sıra Milletvekili adayı Ergin Aydın, “Bugün burada sadece biz değil siyasetin her kademesinde yer almış insanlar var. Sayın Genel Merkez bize Milletvekili sıralamasında yer verdi. Şimdi soruyorlar, sizi 6. Sıraya koydular, seçilebilecek misiniz? 6-0 yapmak kolay değil, zor da değil. 1 Kasım’a kadar ev ev, kapı kapı dolaşırsak zor değil. Bizim sırada gözümüz yok, önemli olan ülkemizin bütünlüğüdür. 1 Kasım’da 6-0 yapmadan eve dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Aydın’dan sonra konuşma yapan AK Parti Trabzon 5.sıra Milletvekili Adayı Salih Cora, “7 Haziran seçimi sonrası sandıkların açılması ile birlikte farklı bir sonuç ortaya çıkmıştır. Sırf AK Parti kaybetsin diye milletin sevdiği AK Partiyi görmezden gelmişlerdir. Biz bu manada 7 Haziran seçimlerini doğru olarak yorumladığımızda bir son değil başlangıç olduğunu gördük ve yolumuza devam ettik. İki anahtar kelime vardı güven ve istikrar. Talip olduğumuz görevinaydin-001.jpg mesuliyetini ve zorluğunu biliyoruz. Trabzon gibi bir şehirde çok zor bir görev üstlendik. Dün ne söylemişsek, hangi projeyi taahhüt etmişsek onların arkasında olacağız ve gece gündüz koşturmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
BİZ TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ
Cora’nın ardından kürsüye çıkan AK Parti Trabzon 4. sıra Milletvekili Adayı Günnar yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Gece gündüz demeden çalıştık, Cumhuriyet tarihinin 2 misli 3 misli çalışmalara imza attık. Milletin bize emanet ettiği partinin temsilcileri olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapacağız. Bizler ülkücü kardeşlerimizin, demokrat kardeşlerimizin, milli görüşçü kardeşlerimizin kısaca bütün Türkiye’nin partisiyiz. Bizde herkese yer var. Bu yüzden Trabzon’da 6-0 diyoruz. Güçlü ve tek başına mecliste olursak bu memlekete, bu bayrağa, İslam davasına hizmet edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”
BU SEFER 6-0 HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Günnar’ın ardından konuşma yapan AK Parti Trabzon 3. sıra Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, “Bizler AK Parti ailesi olarak bugün burada bu bayramı hep birlikte kutluyoruz. Bir yandan bayramımıza gölge düşüren olumsuz olaylarda yaşandı. AK Parti ile getirilen barışa kurşun sıkıldı. Millet olarak bizler bir ve iri oldukça iç ve dış düşmanlarımıza karşı fırsat verilmeyecektir. Milletimizden aldığımız güçle çözüm üretmeye devam edeceğiz. AK Parti bu cora-001.jpgülkenin birliğinin teminatıdır. 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan tabloyu hepiniz gördünüz. AK Parti’den başka Türkiye’nin her karış toprağında imzası olan başka bir parti yok. 6-0 hedefimizi bu sefer gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.
BU MÜCADELE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEKTİR
Köseoğlu’nun ardından konuşma yapan AK Parti Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Balta, “AK Parti Cumhuriyet tarihinin en büyük güzelliklerini bizlere yaşattı. Bu topraklar üzerinde 945 senedir yaşıyoruz ve çok büyük oyunlar yaşandı. Hiçbir zaman bizi baskı ve esaret altına alamadılar. Özellikle 3 senedir analar, babalar ağlamıyordu, şehit cenazeleri yoktu. Fakat bunu çekemeyen küresel güçler harekete geçti. Bizde milli silahlarımızla onlara hak ettikleri darbeyi vurduk. Hiç merak etmesin milletimiz bu mücadele güçlü bir şekilde devam edecektir. Seçildiğimiz günden bu yana çalıştık ve projeler hazırladık. 1 Kasım seçimlerinde tekrar seçileceğiz ve hazırladığımız projeleri gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.
TRABZON TEŞKİLATI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Balta’nın ardından kürsüye çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Soylu, “7 Haziran’da bıraktığımız yerden başlayarak ülkemizin huzurunun ve istikrarının altına imza atabilmek için hep birlikte bu salondayız. 7 gunnar-003.jpgHaziran’da nerede bıraktığımızı ve 1 Kasım’ın bizim için ne ifade ettiğini biliyoruz. 1 Kasım bizim için selametimizin, huzurumuzun anahtarıdır. 1 Kasım bu milletin geleceğinin anahtarıdır. Trabzon teşkilatı 7 Haziran seçimlerinden ellerinden gelen bütün her şeyi ortaya koymuştur. Sonucunu da aldık Allah’a şükür, 6 vekil istiyorduk fakat ulaşamadık. Türkiye’de Büyükşehirler içinde oyunu en iyi koruyan ve muhafaza eden olduk.” dedi.
300 MİLLETVEKİLİ İÇİN TRABZON’DA 300 BİN OYA TALİBİZ
Soylu sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi 1 Kasım’da Allah izin verir ve sizlerde gayretinizi ortaya koyarsanız oyunu en çok arttıran Trabzon olması için çalışacağız. Trabzon’da 7 Haziran’da 258 bin oy aldık ve Türkiye’de 258 milletvekili aldık. 300 Milletvekili istiyorsak Trabzon’da da 300 bin oya talibiz. Trabzon’un mahalleleri sokaklarını arşınladık. Sevgimizi ve emeğimizi onlarla bütünleştirmeye çalıştık. Evet, Ergin beyi de Salih kardeşimizi de TBMM’ye taşıyabilmek için ve 6-0’ı gerçekleştirebilmek için büyük bir mücadeleyi ortaya koyacağız. 13 yıllık tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğunu milletimiz son üç buçuk ayda gördü.”
İLK SÖZÜMÜZ: ‘TÜRKİYE’DE PKK’YI BİTİRECEĞİZ!’
İlk sözlerinin PKK’yı bitirmek olduğunu ifade eden Soylu, “Üç buçuk aydır Türkiye’de hükümet boşluğu olmadı. AK Parti Türkiye’nin nasıl yönetileceğini bu son üç buçuk ayda koseoglu.jpggöstermiştir. 1 Kasım’a doğru gidiyoruz, biz üç buçuk aydır bize verdiğiniz emanete halel getirmedik. 6 sözümüz var, size de Trabzon’umuza da 6 sözümüz var. Nasıl bir süreç içerisinde geçtiğimizi biliyoruz. Birinci sözümüz, PKK’yı bitireceğiz bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Biz nasıl vesayeti sona erdirmişsek biz nasıl darbeleri bitirmişsek biz nasıl oligarşik bürokrasiyi bitirmişsek Türkiye’de PKK’yı bitireceğiz” dedi.
HEDEFLERİMİZDEN SAPMA YOKTUR
Sözlerine şu ifadelerle devam eden Soylu, “İkinci sözümüz de çok açık ve net, emeklilerimiz ve dar gelirlerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Onları refaha kavuşturacağız. Üçüncü sözümüz ise herkesin hür ve özgürce yaşadığı ülkenin adı Türkiye olacaktır. İnadına demokratik reformlarımız devam edecektir. Dördüncü sözümüz şudur, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizden sapma yoktur. Attığımız her adım bir taraftan milli arabamız ve milli uçağımız, bir taraftan 

 
1-630.jpg
da Dünya’ya ülkemizin gücünü gösteren anlayışımız devam edecektir” şeklinde konuştu.
AKLIMIZ DA FİKRİMİZ DE MESAİMİZ DE TRABZON
Soylu, “Beşinci sözümüz ise Trabzon’umuzla alakalıdır. 7 Haziran’dan önce birçok projeyle vatandaşımızın karşısına çıktık. 14 yıldır AK Parti hizmet kervanıyla Trabzon’umuzu balta-001.jpgbuluşturdu. Ne söz verdiysek onun peşindeyiz ve altına imzamızı attık. 2018’de şehir hastanemiz Trabzon’umuzla buluşacaktır. Yeni Havalimanı için fizibilite çalışmaları yapılıyor. İkinci üniversite için YÖK gerekli çalışmalara devam ediyor. Atapark ve Değirmendere kavşağı için altyapı çalışmaları tamamlandı. Turizm dedik, elektrikle ilgili problemler dedik ve kollarımızı sıvayarak bu sorunlara el attık. Aklımız da fikrimiz de mesaimiz de Trabzon’dur” diye konuştu.
TRABZONSPOR’UMUZU GÜÇLÜ BİR KONUMA GETİRECEĞİZ
Soylu, “Altıncı sözümüz ise bunları seçim döneminde daha güçlü bir şekilde paylaşacağız. Bilmenizi istiyorum dibine kadar bu meselenin içinde olacağız. Trabzonspor’umuz dünya liglerinde güçlü bir konuma gelecektir. Bu da bizim Trabzon’umuza teminatımızdır. Trabzonspor sadece bir kentin futbol takımı değildir. O Anadolu’nun sesidir, Anadolu’nun rengi ve ortak dilidir. Hiçbir endişeniz olmasın bu altı söz sadece Trabzon için değildir. Trabzon, Türkiye’nin dinamizmi ve devletimizin bekası için önemlidir. Biz seçim kampanyamızı bugün başlattık. Bizimle birlikte seçim kampanyasını başlatan Aydın Doğan var” dedi. 
‘SEN MENFAATİNİN MİLLİYETÇİSİSİN’
Soylu, “Diyor ki ben milliyetçiyim, diyor ki ben teröre kucak açmadım. Şırnak’ta 3 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti onların kanalı güvenlik güçlerimiz tarafından öldürüldüğünü ifade etti. Kim teröre yardım ve yataklık yaptığı ortadadır. Aydın Doğan ben milliyetçiyim diyor evet sen menfaatinin milliyetçisin. AK Parti’nin ve ülkenin huzurunun istikrarının devam etmemesi için elinden gelen her şeyi yapıyorsun” şeklinde konuştu. Soylu konuşmasının devamında AK Parti Trabzon teşkilatlarına üstün gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ederken bundan sonraki çalışmalarda büyük bir mücadeleyi ortaya koyacaklarını ifade etti.