Ahmet Kaya ;Ayrışmayı Bitireceğiz Birliğimizi Beraberliğimizi Güçlendireceğiz


Birçok insanın AKP'li siyasetçiler dışındaki siyasilerle fotoğraf çektirmekten korktuğunu veya çekindiğini belirten CHP Milletvekili adayı Ahmet Kaya, “İnsanlar başımıza bir iş gelir mi, işimizden olur muyuz veya sürgüne mi gönderiliriz kaygısıyla böyle davranıyor. AKP'nin yarattığı korku ikliminin ürünü olan bu utanç verici duruma derhal son vermeliyiz” diyerek. “24’ünden sonra iktidara geleceğiz ve bu ülkede huzuru, güveni ve kardeşliği tekrar geri getireceğiz" ifadelerini kullanarak siyasetin ve demokrasimizin kalitesini arttırmak zorunda olduklarını ve siyasetçilerimizin nezaketini arttırması gerektiğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Kaya ve Mertcan Fero Bostancı, Kavala ve Bulak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramların kutsal, hoşgörü sevgi günleri olduğunu hatırlatan CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, tüm yurttaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ahmet Kaya, “Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Tüm halkımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

“Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, birçok insan AKP'li siyasetçiler dışındaki siyasilerle fotoğraf çektirmekten korkuyor veya aynı karede görünmekten çekiniyor,

Bu insanlar başımıza bir iş gelir mi, işimizden olur muyuz veya sürgüne mi gönderiliriz kaygısıyla böyle davranıyor. AKP'nin yarattığı korku ikliminin ürünü bu utanç verici duruma derhal son vermeliyiz.” Dedi.

HEPİMİZ KARDEŞİZ, DOSTUZ, ARKADAŞIZ

Bu nasıl iştir, böyle bir yönetim olur mu? Böyle idare edilen bir ülkede huzur olur mu? Bu ülkede hangi siyasi görüşte olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun herşeyden önce hepimiz kardeşiz, dostuz, arkadaşız. Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim, Sen Ak Partilisin, diğeri MHP’li, Saadet Partili veya İyi Partili. Bu hepimizin zenginliğidir. Bir birini sevmeyi, bir birimize saygı duymayı, bir biriyle sohbet etmeyi bilmeyen insanlar siyaset yapmamalı. Siyasetin kalitesini ve nezaketini arttırmak zorundayız” dedi.

AYRIŞMAYI BİTİRECEĞİZ,

BİRLİĞİ BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRECEĞİZ.

Kimse kimsenin yanında olmaktan, hangi siyasi düşüncede olursa olsun fotoğraf çektirmekten korkmayacak diyen Ahmet Kaya, “Bir topluluğu millet yapan en temel özelliklerinden biri de tasada ve kıvançta bir olmaktır. Birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmek, ayrışmayı bitirmek hepimizin vazifesi olmalıdır. Millet olarak sıkıntıları da, mutlulukları da birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok hazırlıklı kadroları var, Türkiye’nin bütün sıkıntılarını çözebilecek projeleri var. Biz iktidara talibiz ve sizlerin desteği ile ve vereceğiniz yetkiyle inşallah 24’ünden sonra iktidara geleceğiz ve bu ülkede huzuru ve kardeşliği tekrar geri getireceğiz. Ayrıştırmayı bitireceğiz, Kimse kimsenin yanında olmaktan,  hangi siyasi düşüncede olursa olsun fotoğraf çektirmekten korkmayacak, işinden atılmaktan, sürgün edilmekten korkmayacak, bu utanç dönemine son vereceğiz ve bir arada kardeşçe yaşayacağız" diye konuştu.