SADİ KARAKAŞ’TAN İMZA GÜNÜ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Sadi Karakaş Kıyı Yayınları ile piyasaya çıkarttığı “Köyde” adlı şiir kitabının imza gününü Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Lokali’nde gerçekleştirdi.

Organizasyonun moderatörlüğünü yapan Gazeteci- Yazar İsmail Fandaklı, sözlerine şiir kitabına adını veren Köyde adlı şiiri okuyarak başladı. Daha sonra kitabın içeriği hakkında bilgi veren Fandaklı sözü Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut’a bıraktı.

Başkan Yusuf Turgut yaptığı konuşmasında “Öncelikle Sadi kardeşimize geçirdiği rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun diliyorum. Sanatsız bir millet olmaz. Bunu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak biz de her zaman yüreğimizde hisseden bir topluluğuz. Buradan Ömer Güner’i de anmadan geçmek olmaz. Burada birçok sanat söyleşileri yaptı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Sadi kardeşimin bu üçüncü eseri. Kendisini kutluyoruz. Gazeteciler Cemiyeti olarak kendisine desteğimizi sonuna kadar veriyoruz. Sadi Karakaş sadece bir şair değil, aynı zamanda kendisi iyi bir gazeteci, iyi bir yazar. Bu şehrin olmazsa olmazı turizmdir. Turizmle alakalı olarak da büyük mücadeleler vermiş bir isim. Bu kitabın O’nun sanat yaşamına daha da bir yön vermesi, ufkunu açmasını diliyorum. Kendisini böyle bir eseri hayata geçirdiği için yürekten kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sadi Karakaş şiirle tanışmasını anlatırken, kitabı ile ilgili bilgiler verdi.

Şair-Yazar Mehmet Kuvvet ise kitabının içeriği konusunda görüşlerini sıralayarak, Sadi Karakaş’ın bundan sonraki hayatında da yeni şiirlerini okuyuculara kavuşturması için dilekte bulundu.

Daha sonra kitaplarını konukları için imzalayan Karakaş, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.