KÖSEOĞLU’NDAN TGC’YE ZİYARET
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, hem yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu hem de gündeme dair açıklamalar yaptı.

Ziyarette konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, “Ayşe Sula Köseoğlu ismi bizim için önemlidir. Kendisini sadece avukat ve siyasetçi olarak görmüyoruz. O'nu gazetecilik mesleğine emek vermiş bir isim olarak da görüyoruz. Sadece Trabzon’un sorunlarıyla ilgilenme adına çok büyük mücadeleler vermiştir. Demokrasiden hiç şaşmamış bir kardeşimizdir. Bunu 15 Temmuz gecesi meclise bombalar yağarken sığınaklara kaçmayarak göstermiştir. O Trabzon’un evladı, Trabzon’un milletvekili ve de Trabzon’un Ayşe’sidir. Kendisine bizi ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Yusuf Turgut’un ardından konuşan milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise şunları söyledi;

"TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ"

“Seçimden sonra size hayırlı olsun ziyaretinde bulunamamıştım. Esasında benim düşüncem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sizleri ziyaret etmekti. Fakat meclis o zaman oldukça yoğundu. Malumunuz Anayasa değişikliği üzerine yoğun bir çalışma içersisindeydik. Kısmet bugüneymiş. Yeni yönetim kurulunuza hayırlı olsun diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti bizim gözümüz, kulağımız, sesimiz durumundadır. Oldukça duyarlı ve dinamik bir basına sahibiz. Trabzon insanını en iyi şekilde yansıtan bir duruşu var. Trabzon insanı da öyle hareketlidir, girişken ve de aktiftir. Trabzon basını da aynı şekilde Trabzon insanını yansıtan şekilde yayıncılık içerisinde”

"TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ İÇİN ÖNEMLİ VİRAJDAYIZ"

“Şu an gerçekleştirmek üzere halka gidecek bir Anayasa değişikliği var. İki partinin bir arada tasarıyı meclisten geçirmesi, beraberce arkasında durması, bu ülkenin sisteminin birlik ve beraberlik üzerinde yeniden rayına oturtma anlamında önemli bir süreç. Biz bunu ülkenin sistemsel sorunlarını çözecek değişiklik olarak görüyoruz. Bu ülkenin birliğine beraberliğine destek olarak algıladığımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Türkiye’nin istikrar ve istikbali için önemli viraj noktasındayız. Burada ben basının doğru bilgilendirme anlamında çok önemli görev üstlendiğini düşünüyorum. Halkımızın vereceği karar bizim başımızın üstündedir. Mecliste kabul edilmiş Anayasa değişikliği var. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın onayına sunulmuş durumda. Cumhurbaşkanı'mızın onayından sonra yasal süreç başlayacak”

"TRABZON’UN T’Sİ TÜRKİYE’NİN T’SİDİR"

“Trabzon bizim için önemli şehir, benim için ayrı bir yere sahip. Trabzon Milletvekili olmaktan ayrı gurur duydum. Bu şehrin insanını seviyorum. Her zaman söylerim, Trabzon’un T’si Türkiye’nin T’sidir. Trabzon insanı vatan söz konusu olduğunda Türkiye’de en duyarlı illerden bir tanesi olur. Bizim insanımız, hem sever hem döver. Trabzon’un gücüyle bu yolda yürümeye talibiz. Trabzon bu dönem güzel bir ekip ruhuyla, takım oyunu oynuyor. Uyumlu bir takım arkadaşlığımız var. Türkiye’nin en zor bakanlığını yürüten, bakanımız var. Biz de kendisine dua ediyoruz. O diğer işleri hallederken, biz de ekip olarak geri kalan işleri ekip ruhuyla takip etmeye gayret ediyoruz.”

Ziyaretin sonunda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi İpek Cansel Şahin Ayşe Sula Köseoğlu’na TGC rozetini takdim etti.