Kitap fuarında hafta sonu yoğunluğu
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlen 4.Trabzon Kitap Fuarı hafta sonu yoğun bir katılımla devam etti. Fuarda düzenlenen imza günlerinde kitapseverler, aldıkları kitapları yazarlara imzalatmak için hem Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nin içerisinde hem de dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Kitapseverlerin ilgisinde yazarlar ve yayınevleri de memnun olurken, fuarın düzenlenmesinde büyük emeği olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

Trabzon Belediyesi eski başkanı ve eski milletvekillerinden Asım Aykan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ve Ankara İŞKUR İl Müdürü Ahmet Taşan da fuarı ziyaret ederek kitapseverlerle ve yazarlarla birlikte oldu.

Fuarın dokuzuncu gününde Kemal Özer, Selim Uğur, Ozan Bodur, Doç. Dr. Nihat Uzun, Mümin Sağlam, Mustafa Mazlum, Mehmet Mutluoğlu, Haydar Çoruhlu, Halit Macit, Enver Tiryaki, Necip Saraçoğlu, Yahya Demeli, Faruk Beşer, Hülya Şekerci, Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, Ömer Açık, Kamuran Akdemir, Filiz Puluç, Mine Sota, Fatih Murat Arsal, Sıtkı Öztürk, Büşra Göçener, Fırat İzgi, Meriç İzgi ve Merve Özcan düzenlenen imza günleri ile kitap dostları ile bir araya geldi.