Özel İmperial Hastanesi'nin hizmetlerinin duyurulması adına gösterdikleri özen nedeniyle Trabzon basınına teşekkür etti. 

 
    Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Özel İmperial Hastanesi'nin davetlisi oldu. Özel İmperial Hastanesi Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi  TGC'yi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek TGC yönetimi nezdinde Trabzon basınına şehre sağladıkları azami katkı nedeniyle teşekkür etti. 
Çelebi gerek poliklinik bakım sayıları ile, gerek tecrübeli hekim kadrosu ile gerekse de şehrin sosyal ve sportif alandaki çalışmalarına sağladığı katkılar ile İmperial Hastanesi'nin bu şehrin hastanesi olduğunu ifade ederek 'Bu şehre hizmeti kendimize görev bildik, maddiyatı hep ikinci planda tuttuk, şehrin sahip çıktığı aile gibi gördüğü bir hastane olduk. 
Böyle olunca da şehirdeki çok kıymetli tanınan bilinen başarılı hekimlerimiz hastanemizi tercih etti. 

TRABON BASINI KENDİNİ İSPATLAMIŞTIR 
Güçlü bir kadro ve vatandaşa hızlı çözümler üreten hizmet anlayışımız ile şükrolsun kısa sürede bu şehrin bir parçası haline geldik. 
Sadece sağlık alanında hizmet vermekle kalmayıp, sosyal faaliyetlere destek verdik, sportif faaliyetlere destek verdik, birden fazla kulübümüze sponsor olduk, bu çalışmalarımızı duyururken Trabzon basını sürekli yanımızda oldu. 
Bugün bu buluşmanın sebebi de TGC'nin yeni yönetimine başarı dileklerimizi iletmenin yanında onların nezdinde tüm basına teşekkür etmekti.