‘Herkes Oyuncu’ 3 bin kişiyle buluştu

Trabzon’da sanatseverler ile her yıl farklı bir oyun ile buluşan Gugulumdakiler Tiyatrosu bu sezon Trabzon’da 10’ncu kez sergilediği ‘Herkes Oyuncu’ isimli iki perdelik komedi oyunu izleyicilerden alkış almaya devam ediyor. Öte yandan Herkes Oyuncu, Tiyatro sezonun ortasında 3’bini aşkın izleyiciye ulaştı. 
HALKIMIZIN GÜLÜŞÜ BİZE YETER 
Polis Adliye Muhabiri ve Tiyatro Oyuncusu Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı ve Tamer Küçük’ün yönettiği oyunda rol alan ve Trabzon Tiyatrosunun emektarlarından olan KTÜ Öğretim Üyesi Profesör Hüseyin Sabri Kurtuldu, “ Ülkemizin, son dönemlerde içerisinde bulunduğu şartları değerlendirecek olursak insanımızın stresten uzak, mutlu bir akşam geçirmesi gerektiğini görürüz. Bizlerde Gugulumdakiler Tiyatrosu olarak, bu yıl çıkarmış olduğumuz oyun ile birlikte bunu yapmak istedik. Bizi izleyen Tiyatro severlerin eğlendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Yıllarımı vermiş olduğum Tiyatro sanatı bunu göstermektedir.”ifadelerine yer verdi. 
BİLETLERİMİZ HEMEN BİTİYOR 
Herkes Oyuncu’nun Kadın Başrolü Kübra Genç, “ Trabzon’da tiyatro yapmanın zorluklarını biliyoruz ve bunu sürekli olarak da zorluklar yaşıyoruz. 10’ncu oyunumuzu sahneye koymanın heyecanını yaşarken bir anda sezonun tam ortasına gelmenin de bir burukluğu içimizde. Bu yıl, yine rekora koştuk. Satışa çıkan biletlerimiz hızlı bir biçimde tükendi ve 2 binlerin üzerine çıktık. Bu da demek oluyor ki, izleyiciler bizleri seviyor, Biz onların destekleri ile yaşıyoruz, hepsine teşekkür ederiz.”söyledi. 
GUGULUMDAKİLER BİR OKUL 
Oyunun talihsiz adamı Murat Küçük, “ Gugulumdakiler bir okul. İlk geldiğim zaman, dekor ve ışıkta başladım. Büyük bir okulda önce disiplin eğitimi verilir. Tiyatroda disiplinsiz hiçbir şeydir. Gugulumdakiler’de bunu öğrendim ve bu yıl bana iki farklı oyunda güzel roller verildi ve bende okulumuza en yakışır şekilde sahnede jestlerimi , mimiklerimi yerinde kullanarak katkı sağlamaya çalışıyorum.”dedi. 
OYUNUN TAKVİMİ 
Herkes Oyuncu, 15 Şubat, 1 Mart, 22 Mart, 5 Nisan, 22 Nisan’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde sergilenmeye devam edecek.