DKİB 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Tebrik etti 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com


 Doğu Karadeniz İhracatçılar birliği Genel Sekreteri Ahmet Hamdi Gürdoğan bir bildiri yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik etti. 

Değerli Basın Mensupları;

4 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarının bazı haklar ve yasal güvence sağlayan “212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı nedeniyle ilan edilen ve bu yıl 56’ncı kez kutlanan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz” kutlu olsun.. 

Bu vesileyle, siz değerli basın mensuplarımıza, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğimizin kuruluşundan günümüze kadar geçen süre zarfında, ihracatımızın ve ihracatçılarımızın karşılaştıkları sorunları ve yapılması gereken faaliyetleri aracılığınız vasıtasıyla kamuoyuna ve ilgili mercilere duyurmamızda göstermiş olduğunuz özveri, hassasiyet ve yardımlarınızdan dolayı minnettar olduğumuz bir kez daha belirtmek isteriz.

 Kamuoyunun eksiksiz ve objektif bir biçimde bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görev üstlenen siz değerli gazeteciler ve tüm basın mensuplarımız, evrensel meslek ilkeleri ışığında dünyada ve ülkemizde yaşanan olayları her ne şartta olursa olsun anında kamuoyuna iletirken gündemin belirlenmesinde ve halkın gerçekleri öğrenmesinde dinamik ve etkin görev üstlenmektesiniz. Bu nedenle, tüm basın ve medya mensuplarımızın daha güvenli ve özgür bir şekilde görev yapmalarını dilerken camianızın bütün mensuplarına şahsım ve temsil ettiğim bölgemiz ihracatçıları adına şükranlarımızı sunar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü” kutlar, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

 
      Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği
       Yönetim Kurulu Başkanı