CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Erdem Şehitlik Anıtını Meclise taşıdı 


Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ortahisar Belediyesinin Mart Ayı Birinci gün Oturumunda Gündem dışı söz alarak Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'e soru soran CHP Meclis Üyesi Mehmet Erdem !

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ MEHMET ERDEM ; 
Sayın Başkanım benim öğrenmek istediğim şu Sahilimizde Var olan Şahsım ve Ortağım Tarafından Şehitlerimiz için Yaptırmış olduğumuz Şehitlik Anıtının halinin bakıma muhtaç olduğunu görmekteyim sorum şu o anıtın bakımını kimler yapmakta veya yaptırmakla mükellef onu öğrenmek istiyorum . 

24 Ocak 2009 Yılında CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Erdem ve Ortağı Tarafından Trabzon Sahilde Trabzon'un en yüksek anıtı olarak yaptırılan Şehitler anıtı 13 Metre Yüksekliğinde yapılmıştı. Trabzonlu heykeltıraş Orhan İlyas'ın yaptığı anıtın açılışını dönemin Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından yapılmıştı. 

AV.AHMET METİN GENÇ; 
Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç , CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Erdem'e bu alan Sahil dolgu alanı Karayolları ve Büyükşehir Belediyesinin uhtesinde olduğunu ama konu ile bizzat ilgileneceğini Şehitliğin herkesin yeri olduğunu ifade ederek gerekli bakım onarımın en kısa zamanda yapılacağını ifade etti.