ANAHAR 2.İMZA GÜNÜNÜ ANKARA'DA YAPTI

 Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Gazeteci-Yazar Kamil Anahar tarafından kaleme alınan ‘ KALE ARKASI ZABITLARI’ adlı kitabın 2. İmza günü Ankara’da bulunan Trabzon Vakfı’nda gerçekleştirildi.
Trabzon Vakfı Başkanı Bilgül Aygül tarafından vakıf lokalinde organize edilen vakıf imza gününe Ulusoy Şirketler Kurucusu ve işadamı Sefer Ulusoy, Trabzon eski valisi Yılmaz Ergun, Trabzon Vakfı Genel Sekreteri Nurettin Saral, Trabzonspor Divan Kurulu üyesi, Mali Müşavir Ercan Sedat Gedik ve davetliler katıldı.
İmza gününde bir konuşma yapan Trabzon eski Valisi Yılmaz Ergun, kendisine verilen hemşehri beratının önemine değinerek, ‘ Trabzon’un bende ayrı bir yeri ve önemi vardır. Bu güzel günde yine Trabzonlu bir gazeteci arkadaşımızın imza günü sebebiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan Ulusoy Şirketler Kurucusu ve Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Sefer Ulusoy ise, ‘ Bildiğiniz gibi rahmetli ağabeyim Ali Osman Ulusoy Trabzonspor’un kurucu başkanlarından biridir. Trabzonspor’un bundan sonra çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum’’ dedi