Anadolu Vakfı Trabzon'da 

Türkiye’de eğitim alanında birçok projede ortaklığı bulunan Anadolu Vakfı, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a gelerek Vali Yücel Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
2015 yılından bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol gereği Trabzon’da birçok eğitim faaliyeti gerçekleştiren Anadolu Vakfı’nın Genel Müdürü Selim GÜVEN ile Pazarlama ve Proje Müdürü Nil ÇELTEK Trabzon’a geldi.  
Öncelikle Valilik makamını ziyaret eden Genel Müdür Güven, Trabzon’da yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Trabzon’un Anadolu Vakfı için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Vali Yavuz’un ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ında konuğu olan ikili Trabzon ile işbirliklerinin arttırılarak devam edeceğini söyledi. 
Trabzon’dan ayrılmadan önce bu yıl hizmete açılan Ar-Ge binası ve Bilgisayar Bilimleri-Kodlama Merkezini de gezen vakıf yöneticileri burada yaptığı açıklamada da mevcut eğitim yılında uygulanmak üzere Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ile hazırlanan önemli bir projede çalışmaların artık son aşamaya geldiğinin de müjdesini verdi.