Zorluoğlu’nu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Yalova Başkanı Faik Aydın, Çukurçayır Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkut, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kadir Sert, Yeşilay yöneticileri ile YEDAM Sosyal hizmet uzmanı, halkla ilişkiler uzmanı ve psikologları karşıladı.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Zorluoğlu’na ziyareti için teşekkür ederek, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezimizin katkıları ile Aralık ayında binamızı kiralayarak YEDAM’ı Trabzon’a kazandırdık. Sağlıklı nesiller için sağlıklı gelecek adına burada Sosyal hizmet uzmanı, halkla ilişkiler uzmanı ve psikologlarımız, aşçımız ve güvenlik görevlimiz olmak üzere 6 personelle hizmet veriyoruz. Sağlıklı gelecek için büyükşehir belediyemiz olmak üzere kurumlarla ortak paydada çalışmalar yapıyoruz. Size de destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, YEDAM ekibine görevlerinde başarılar dileyerek, “İadei ziyaretten mutluyum. Sizin yaptığınız ziyarette bahsettiginizden daha fazlasını yerinde görmekten mutlu oldum. Dinamik kadro var. Yeşialay'ın STK'lar içinde ki yeri ayrıdır. Yüz yıldır bağımlılıkla mücadele ediyor. Yeşilay'la omuz omuza olacağız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Elinizi ciddi ölçüde taşın altına koyuyorsunuz. Bağımlılıkla mücadele çok zor ve geniş bir alan” diye konuştu.
Başkan Boz, Zorluoğlu’na ziyareti anısına plaket takdim etti.