VAKFİKEBİR KAYMAKAMI MALGAÇ DEVLET ELİNİ UZATTI 
Haber : www.trabzonhaber24.com Haber Merkezi 

TRABZON LÖSEMİ VE ENGELLİ GÖNÜLLÜLERİ BİR ENGELİ DAHA KALDIRDI ....
Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllülerinde durmak yok her yeni gün onlar için yeni bir hayır demek onlarda durmak yok onlarda uzaklık ve zaman yok onlar her daim Engelli ve Lösemili hasta ve hasta Ailelerine adamışlar kendilerini ..

Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri bu seferde Vakfıkebir 'den gelen sese kulak verdiler ve Vakfıkebir'in yolunu tuttular onları çok uzaktan Niğde'den Sosyal hesap Üzerinden arayan ulaşan Sümeyye Güzel Adlı Engelli Arayıp Ta Trabzon Vakfikebir'de yaşayan Kendisi gibi engelli Arkadaşı Havva karaca'nın evsiz olduğunu yaşamak için bir eve ihtiyacı olduğunu söylemişti. 

Trabzon lösemi ve Engelli Gönüllüleri'nden Ömer Altıntaş ve Melek Çakır  Vakfikebir Kaymakamlığı ile Temasa geçip gelen o sesiz çağrıyı  Vakfikebir Kaymakamı Yıldıray Malgaç'a ilettiler ,Kaymakam Malgaç hemen konuya eğilerek Engelli vatandaşımızla görüşmek istedi dün o görüşme gerçekleşti. 
Trabzon Vakfikebir Kaymakamı Yıldıray MALGAÇ Devletin Şevkatli elini Engelli ihtiyaçlı bakıma Muhtaç Hava karaca'ya uzattı. Görüşmede Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Gazeteci Melek Çakır ,Ömer Altıntaş ve Onlara ilk Ulaşarak Yardım isteyen Hava Hanım gibi engelli Olan Niğde Diyanet İşlerinde Kuran Kursu Hocası Olan Sümeyye Güzel'de Niğde'den gelerek şahit oldu. 

KAYMAKAM YILDIRAY MALGAÇ ;

Trabzon Vakfikebir Kaymakamı Malgaç ,Engelli Hava Karaca,Arkadaşı Sümeyye Güzel ve Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Ömer Altıntaş ve Melek Çakır'ı kaymakamlık Bahçesinde misafir etti dertlerini dinledi. Kaymakam Malgaç'tan oturmak için bir ev isteyen Hava Karaca'ya Hayır sever Vakfikebir Kaymakamı Malgaç Devletin sıcak elini uzattı . Kaymakam Malgaç Yardıma Muhtaç ,Engelli bir evin Bodrumunda Alzaymır hastası baba ile yaşıyordu tek istediği Ömrünün geri kalan döneminde insan gibi yaşayabileceği sıcak bir yuva idi evet kaymakam Malgaç bu sese kulak verdi Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllülerinin huzurunda onun isteğini kabul etti .

KAYMAKAM MALGAÇ TALİMATI VERDİ 

Vakfikebir Kaymakamı Yıldıray  Malgaç hemen talimatı verdi Engelli kardeşimiz evini tutsun gereken yardım yapılsın artık Hava hanımın sıcak bir yuvası olacak Devlet onun kirasını ödeyecek yiyecek içeceğini karşılayacak kaymakamlığa bir telefon ettiğinde hemen ilgilenilecek çünkü arkasında Vakfikebir Kaymakamı var Devlet var bizler zaten yıllardır bu hizmetleri yapıyorduk Hava hanım nasıl olur da duymaz diye söylenen Kaymakam Yıldıray Malgaç artık emin ellerdesin gerekli işlemleri başlatın talimatını verdik dedi. 

Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Gazeteci Ömer Altıntaş ,Melek çakır ve Niğde'den Engelli arkadaşını ziyarete gelen Engelli Kuran Kursu Öğretmeni Sümeyye Güzel ,Engelli Hava Karaca'nın gözlerindeki mutluluğa şahit oldular . Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray Malgaç'a teşekkür edenTrabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Yeni bir Hayır severlik ve yardım için tekrar yola koyuldular .