Ünlü Sunucu Vatan Şaşmaz Öldürüldü 
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com


İstanbul Ünlü oyuncu, sunucu Vatan Şaşmaz, bugün Beşiktaş'ta bulunan otelde ölü olarak bulundu. Vatan Şaşmaz kimdir? İşte Vatan Şaşmaz'ın hayat hikayesi...
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz öldürüldü mü? Vatan Şaşmaz’ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddialar…
8 Ocak 1974, İstanbul doğumlu olan Vatan Şaşmaz, bugün İstanbul Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde yanında bir kadınla ölü olarak bulundu. Sosyal medyada bir çok isim Vatan Şaşmaz’la ilgili paylaşımlarda bulundu…
Sosyal medyada İzzet Çapa, yaşanan olayla ilgili olarak ‘Kız arkadaşı Filiz Akel önce Vatan Şaşmaz’ı sırtından vurmuş, sonra da kendi kafasına sıkıp intihar etmiş.’ paylaşımında bulundu.

Izzet Capa ✔ @izzetcapa
Kız arkadaşı Filiz Akel önce Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurmuş, sonra da kendi kafasına sıkıp intihar etmiş.
21:14 - 27 Ağu 2017
 49 49 Yanıt   505 505Retweet   568 568 beğeni
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
Vatan Şaşmaz kimdir?
Kariyerine fotomodellikle başlayan Vatan Şaşmaz, bir çok reklam ve klipte rol aldı. ATV’de sabah programları sunan ünlü isim ayrıca magazin programının sunuculuğunu yaptı.
aa-3
Bugün öldürüldüğü haberi gelen Vatan Şaşmaz’ın kariyeri Çocuklar Duymasın dizisiyle yükselişe geçmiş oynadığı ‘Engin’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı.
Vatan Şaşmaz son dönemlerde TRT’de yayınlanan ‘Bir Fikrin mi Var’ yarışmasında ‘Organik Hoşaf’ tartışmalarının yaşandığı programın sunuculuğunu yapmıştı.