TURGAY GÜDÜ BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Kayseri Bölgesi il futbol hakemlerinden 31 yaşındaki Salih Ulu, Rize’de maça giderken geçirdiği trafik kazası sonrası Gümüşhane’de ağır yaralanmıştı. Evli ve 1 çocuk babası Ulu, Trabzon’da 1 hafta süren yoğun bakım ardından bugün hayata veda etti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde teknik eleman olarak çalışan futbol hakemi Salih Ulu, geçtiğimiz salı günü Kayseri bölgesinden üç arkadaşı ile Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) Konursu-Karadere maçını yönetmek için Rize'nin Derepazarı İlçesi'ne gelirken kaza geçirdi.

Diğer Hakemlerinde içinde bulunduğu otomobil, Gümüşhane yakınlarında bir TIR ile çarpıştı.Kazada ağır yaralanan Salih Ulu, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Trabzon’a Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Burada dalağı alınan futbol hakemine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Aynı zamanda Hakem Olan Turgay Güdü her türlü yardımı yapmalarına rağmen bu sabah taburcu olması beklenen Hakem bir anda hayata veda etti.

AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turgay Güdü bugünkü Belediye Meclisinin oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na Hakem Tirosu adına teşekkür etti. Kayseri Bölgesi Hakemimize yaralanmasından bu güne dek ayrıca bugünde Ölümü sonrası kendisini alarak gasılhaneniz de yıkatıp Cenaze nakil aracı tahsis edip memleketi Kayseri'ye göndermeniz bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir ayrıca hastalığında da Hakem arkadaşımız Merhum Salih Ulu için Ahi Evren Kalp ve Göğüs Cerrahi hastanesine gelerek bizzat ilgilenmeniz bizleri memnun etmiştir sizlere Hakemler ve şahsım adına çok teşekkür ederim dedi. 

GÜMRÜKÇÜOĞLU BİZİM İŞİMİZ İNSANA HİZMET
Başkan Gümrükçüoğlu bizim işimiz insana hizmet her kimin cenazesi olursa olsun bir kuruş para almadan Cenazesini alıyor yıkıyor sonra Memleketine kadar gönderiyoruz bu bizim insanlık borcumuz ayrıca bir kuruş para isteyen görevli olursa da işine anında son veriyoruz dedi.