Trafik Kazasında Feci Şekilde Can Veren Atakan Yürekleri Yaktı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ortahisar İlçesi Dolaylı Mahallesi Baş Azası Enver Berber'in oğlu oğlu Ümit Berber ,Yanındaki yaşları 16-17- olan arkadaşları Ekrem Durmuş,Ali Murat Durmuş,Emre Durmuş Trabzon'a gelmek için Babasına ait kamyonet ile yola giriyor.

Dolaylı Mahallesi Baş azası Enver Berber'in oğlu Ümit Berber Kamyoneti önce Duvara vuruyor ,duvara çarpan kamyonet devriliyor ,devrilen aracın altında kalan 17 Yaşındaki Atakan Bayraktar'ın üzerine düşen araçın altında kalarak feci şekilde can verdi. Aracı kullanan Baş Azanın oğlu ve diğer arkadaşları çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılırken Atakan Bayraktar'ın naaşı yol üzerinde saatlerce Otopsi için Gelecek olan Cumhuriyet Savcısını bekledi.  Gelen savcı ve tutulan rapor sonrası Atakan Bayraktar gözyaşları arasında Trabzon Adlı Tıp'a kaldırıldı. Feci şekilde Trafik kazasında ölen Atakan Bayraktar İYİ Parti Trabzon İl Yöneticilerinden Osman Deliloğlu'nun yeğeni idi. 

ATAKAN BAYRAKTAR'A YARIN CUMARTESİ SON GÖREV 
Trafik kazasında çok feci can veren Atakan Bayraktar Cumartesi öğle namazına Müteakip Ortahisar Dolaylı Mahallesi Merkez Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile kabristanlığında defin edilecek.